2777
2789
عنوان

واقعا چقدر حیف شدم

131 بازدید | 9 پست

شوهرم جدیدا خیلی عوض شده قبلا خیلی خوب بود خیلییییی من اگر تاالان موندم بخاطر پسر دوسالمه...

الان تا بهش میگم مثلا فلان کارو بکن فلان چیزو بیار خیلی وقیح و رک میگ نمیتونم میگم چیزی بخر براخونه میگه نمیتونم بعدم ک میخره همش منت پولی ک خزیده سرم میزاره...

چندروز پیش یکی از وسایلا شکست منم ب شوخی گفتم واش جهیزیه من بود باز باید بخزی اونم گف ها ریدن ک بخرم...

چندروز بعدش گف برو ارز و اینا یاد بگیر ک تااخرعمر تو این خونه کزت نباشی...

پسرمو تازه ازشیر گرفتم گاهی شبا بهونه میگیره بلندنمیشه کمکم کنه ک هیچ اگ بگم مثلا اب برو بیار براش یا هرچی پامیشه مشت و لگد میکوبه اینور اونور دیشب گفتم پنجره رو ببند همسایه اذیت نشه از صداگریه بلندشد پنجره رو چنان کوبید و پرده رو کشید..‌.

دوهقته پیش بهم پنج تومن پول داد برا پسرم و خودم لباس پائیزه بخرم منم برا دوتا داداشای شوهرم بچه سالن هرکدوم ی لباس خریدم امروز بهش گفتم خریدم برگش گف خب پول کی بوده خریدی ک خریدی

عجب صبری خدا دارد 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اعتراض نمیکنی به این رفتار هاش ؟ 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بازی دوطرف داره. یکی که داره بی احترامی می کنه و یکی که اجازه میده بهش بی احترامی بشه

با شوهرت موافقم. پول دربیار. مستقل شو. اونقدری که کسی به خودش اجازه نده هر طور می خواد باهات رفتار کنه. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

الان میگن یه کار یاد بگیر برا خودتو پسرت خرج کن

همین کارارو کردین که مردا هار  و پرتوقع شدن.وظیفشه خرج زنشو بده

اول زندگی زن شاغل می‌گرفت که الان ک  و نش پاره نشه..

نفقه تو خرج بچت وظیفشه ،یا باید خرج کنه یا باید یاد بگیره که خرج کنه

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖