somviyggfc مدیر استارتر عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 123 عنوان توروخدا جواب بدید کسی نیست یعنی 431 بازدید | 35 پست جون عزیزتون جواب بدیدددددد من از صبجه تاپیک زدم کسی نیستتتتت یعنیییی 1404/07/13 | 16:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
somviyggfc مدیر استارتر عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 123 بلهعزیزم میای تاپیک اخرم بابا من الان خونم نننم داره زنگ میزنه تا ی ساعت دیگ میان منو میبرنننننن اگ بزنم بیرون جاییی ندارم برم میخاد بندازه روزبه ۶ ماه چ غلطی کنمممممممممم بگیدددددد توروخددداا
somviyggfc مدیر استارتر عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 123 اصلا اروم نمیشه ی اشنا داره اون میخاد بیاد بببزه منو بیمارستان بعد هماهنگ کرده ۶ ماه نگه دارن منو سر این با دوست پسرممم دعوام شد زنگ نزده بهم میترسم بزنم بیرون اون زنگ بزنه بگه چرا رفتی دیشب حرفامو باور نکرد گفتم رامین میان میبزن منو گفت مگه میشه مگه الکیه گوشی و غط کرد گفت زنگ نزن من موندم چیکار کنم
گل_گندم_ عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 2032 بابا من الان خونم نننم داره زنگ میزنه تا ی ساعت دیگ میان منو میبرنننننن اگ بزنم بیرون جاییی ندارم بر ... چرا مگه چتهبیا تاپیک اخرم با کد من بزن یه پولی گیرت میاد میری بیرون
somviyggfc مدیر استارتر عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 123 چرا مگه چتهبیا تاپیک اخرم با کد من بزن یه پولی گیرت میاد میری بیرون یعنی چی
somviyggfc مدیر استارتر عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 123 چرا مگه چتهبیا تاپیک اخرم با کد من بزن یه پولی گیرت میاد میری بیرون چقدر میده اخه با ۱۰۰ تومن ۲۰۰ هزار تومن بوسم نمیدنننن دارم دیوووونه میشمممم الان زنگ میزنه میان منو میبزن
somviyggfc مدیر استارتر عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 123 چی شده توضیح دادم توروخدا ی راه حل بگید فقط ب من الان ب دوست پسرم چی بگم اونم باهام دیشب دعواش شد تا ی ساعت دیگ میریزن خونه میبزن منو جایی ندارم برم
گل_گندم_ عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 2032 چقدر میده اخه با ۱۰۰ تومن ۲۰۰ هزار تومن بوسم نمیدنننن دارم دیوووونه میشمممم الان زنگ میزنه میان منو ... ۳۰۰ گیرت میاد بدو بیا بزن عصری بهت بدن چون برداشت بزنی سامانه پایا میدنت الان ساعت ۶ واریز میکنن بعدش بزنی صبح واریز میکنن
himaaa عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 7561 توضیح دادم توروخدا ی راه حل بگید فقط ب من الان ب دوست پسرم چی بگم اونم باهام دیشب دعواش شد تا ی ساعت ... نمیفهمم کجا میبرن؟ چرا میبرن؟
danyyy1996 عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 331 توضیح دادم توروخدا ی راه حل بگید فقط ب من الان ب دوست پسرم چی بگم اونم باهام دیشب دعواش شد تا ی ساعت ... خدا نکنه عزیزم