2777
2789
عنوان

برنامه گهواره

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 26 پست
دست راست رو سر من برا من ۴و۵ عصر تازه شروع میشه دیشب اخرش خون بالا اوردم😔خدا ب سختیای ک میکشم قسم ن ...

حتما عزیزمممممم 

راستی سیرابی خیلی خوبه 

من صبح حا حالت تهوع داشتم تا ظهر 

ولی بعد ازظهر خوب بودم 

یه روز سیرابی خوردم فوق العاده بود برای حالت تهوعم 

خود سیرابی هم ویتامین ب ۶ داره 

اگه حالت بد نمیشه ازش حتما بخور 

حتما عزیزمممممم راستی سیرابی خیلی خوبه من صبح حا حالت تهوع داشتم تا ظهر ولی بعد ازظهر خوب بودم یه رو ...

اصلا نمیتونم لب بزنم 😔😔

سرم هم چیم زدم ولی خوب نشدم .سر پسرم تا اخر ۴ ماه اوصام همین بود

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا نمیتونم لب بزنم 😔😔سرم هم چیم زدم ولی خوب نشدم .سر پسرم تا اخر ۴ ماه اوصام همین بود

هفته چندی؟ 

😔

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ای وای قرص برای ویارت استفاده میکنی؟

اره ولی تاثیری نداشت

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
رفته رفته بدتر شدی یا از اول حالت همین بود؟ من هفت هفته ام سخته

از هفته ۸ شروع شد .هفته ۹و۱۰ ک داعون بودم الان ت ۴ ماهم کمی سبکتر شده ولی بهتر ن

از هفته ۸ شروع شد .هفته ۹و۱۰ ک داعون بودم الان ت ۴ ماهم کمی سبکتر شده ولی بهتر ن

من از اواحر هفته ۵ شروع شده 

قبل ۸ هفته خوب بودی؟ 

من از زندگی افتادم فقط روز میشمارم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

من از اواحر هفته ۵ شروع شده قبل ۸ هفته خوب بودی؟ من از زندگی افتادم فقط روز میشمارم

اره. قبل ۸ هیچ علایمی نداشنم 

دقیقا منم خیلی سخت خدا کمکمون کنه

اره. قبل ۸ هیچ علایمی نداشنم دقیقا منم خیلی سخت خدا کمکمون کنه

یعنی وضع من بدتر میشه خدایا خودت کمک کن بخدا توان ندارم

خدا به توام کمک کنه

یعنی وضع من بدتر میشه خدایا خودت کمک کن بخدا توان ندارمخدا به توام کمک کنه

همه بدنا یکی نیست  ان شالله شما مثل من اینقدر ادیت نمیشین .