2777
2789
عنوان

برنامه گهواره

136 بازدید | 26 پست

توی گهواره زده از ۱۵ هفتگی که مامان الان میتونی بفهمی من دخترم یا پسر 

بعد سونو هایی که زود تر از ۱۵ هفته جنسیت میگن 

قطعیه یا احتمالیه ؟

ای خدا میشه بیام تاپیک بزنم که نی نیم دخملی شد 😍😍😍😍😍

یازده هفته هم میشه 

ولی خوب احتمالی هست 

۱۶ به بعد جنسیت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ت جقدر منی😃

ب من ان تی گفت پسر شکر ولی...

من دختر میخوام خداااا

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
ت جقدر منی😃ب من ان تی گفت پسر شکر ولی...من دختر میخوام خداااا

ان تی به من نگفت 

گفت اصلا معلوم نیست الان 

ولی اخرش گفت حالا که اصرار داری بدونی احتمال اینکه پسر باشه بیشتره 

ولی بازم خطا داره 

ان تی به من نگفت گفت اصلا معلوم نیست الان ولی اخرش گفت حالا که اصرار داری بدونی احتمال اینکه پسر باش ...

چند هفته رفتی

من ۱۲ هفته ۳ روز رفتم جای خیلیییی معتبر گفت ۷۰ درصد پسر .کاش خدا برام معجزه کنه بحق فاطمه زهرا

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
بچه چندمتونه ؟ من اول

دوم .اخرین شانسم

اینم ب اصرار خودم اوردم اخه خیلی دختر دوست دارم.

دوم .اخرین شانسماینم ب اصرار خودم اوردم اخه خیلی دختر دوست دارم.

انشالله که دختره 

علائم هاتون چیا هستن ؟ 

من بشدت بی حال و خابالو ام 

ویار هم نه ترشی نه شیرینی همه چی میخورم ولی یکم رو به ترشی 

تندیجات خیلی دوست دارم 

چیپس فلفلی 

و صورتم تغیر نکرده 

بیشتر علایم حاملگی پسرم دارم

من حاملگیام ویارم خیلیییی وحشتناک .۷ کیلو کم کردم فقط میوه دوست دارم و شوری.بخاطر تهوع روزای وحشتناک خیلی رنگ پریده زشت شدم😂😅

بیشتر علایم حاملگی پسرم دارممن حاملگیام ویارم خیلیییی وحشتناک .۷ کیلو کم کردم فقط میوه دوست دارم و ش ...

اها 

من ویارم فقط صبح ها یکم حالت تهوع بعدش دیگع خوب بودم 

اها من ویارم فقط صبح ها یکم حالت تهوع بعدش دیگع خوب بودم

دست راست رو سر من برا من ۴و۵ عصر تازه شروع میشه 

دیشب اخرش خون بالا اوردم😔خدا ب سختیای ک میکشم قسم نگاه کن ب دلم.برام دعا کن عزیزم