به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
ان تی به من نگفت گفت اصلا معلوم نیست الان ولی اخرش گفت حالا که اصرار داری بدونی احتمال اینکه پسر باش ...
چند هفته رفتی
من ۱۲ هفته ۳ روز رفتم جای خیلیییی معتبر گفت ۷۰ درصد پسر .کاش خدا برام معجزه کنه بحق فاطمه زهرا
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
من حاملگیام ویارم خیلیییی وحشتناک .۷ کیلو کم کردم فقط میوه دوست دارم و شوری.بخاطر تهوع روزای وحشتناک خیلی رنگ پریده زشت شدم😂😅
اها من ویارم فقط صبح ها یکم حالت تهوع بعدش دیگع خوب بودم
دست راست رو سر من برا من ۴و۵ عصر تازه شروع میشه
دیشب اخرش خون بالا اوردم😔خدا ب سختیای ک میکشم قسم نگاه کن ب دلم.برام دعا کن عزیزم