2777
2789
عنوان

طلاق میگرفتید

126 بازدید | 5 پست

فرض کنید یک شوهر دارید که تنها مزیتش اینه خونه براتون گرفته ودرمان ۴۰ میلیون خرج تو و بچه و خونه میکنه ولی بدیاش آنقدر زیاده همش دنبال پدرومادر مریضه اصلا خونه نیست شکاک و دیونه وتورم یو دختر داشتی بدون حامی واجازه نمیده بری سرکار چی میکنید طلاق میگرفتید یا نه  

با مرد شکاک اصلا نمیشه زندگی کرد

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه.

وقتی حامی نداری بایه دختر کجا میخوای بری!!!

کار هم نریخته بیرون بری جمع کنی. کلی مکافات داره

گیرم کار هم پیدا کردی. بچتو مخوای کجا بزاری. به کی بسپری؟!

در ضمن رسیدگی به پدر و مادر بیمار ویژگی بد نیست! اتفاقا حسنه. 

فک نکن اون بیرون خبریه یا همه شوهراشون بدون ایرادن. با زبون و مشاوره زندگیتو بساز.

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

موندن صلاح نیست اسیر یا زندانی گرفته

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر