2821
2789
عنوان

مدیر مدرسه🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 40 پست
پایه های حساسی هستنکسی نیست جاتون بره این هفته رو ؟یا اگه نشد حتما پنجشنبه ها جبرانی بذارید

من که نمیرم من وقتی گواهی گرفتم حق دارم نیام اصلا میخواهد بره اموزش پرورش هم برهه مهم نیست برام وقتی گواهی دارم

اتفاقا بهش گفتم بعد اینکه خوب شدم تایم کلاس زیاد میکنم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اهاااا معلمییی؟ بیخیال نرو بزار هی زنگ بزنه

اره بابا 🚶‍♀️شانس منه بقیه معلم ها هر هفته نمیام یک روز شو هیچی نمیگه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

اره بابا 🚶‍♀️شانس منه بقیه معلم ها هر هفته نمیام یک روز شو هیچی نمیگه

یادمه ما ی معلم داشتیم پا درد داشت دو هفته اول نیومد کلا

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

یازدهم/دوازدهم

الان دانش اموزات چقدر خوشحالن 😂😂😂😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
الان دانش اموزات چقدر خوشحالن 😂😂😂😂

دعاهاشون گرفت😂💔

دعاهاشون گرفت😂💔

😂😂😂👌👌👌👌

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز