2821
2789
عنوان

مدیر مدرسه🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 40 پست
خب برگه استعلاجی ببر

گرفتم گفتم بهش میگه من کدوم معلم بزارم جات نمیشههه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب راست میگه باید خانوادت با ماشین ببرنت و کمکت کنن بری سر کلاسیا کلاسو بخاطر تو بیارن پایین تشکیل ب ...

عزیزم میگم من خونه هستم نامزدم مرخصی گرفت کمکم میکنه خونه راه برم نمیتونم راه برم کلا اوضاع ام افتضاحه:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

اونم بنده خدا مسولیت دارهدرک چی با عصا یا صندلی چرخ‌دار برو

گفتم فقط این هفتههه یعنی امروز چهارشنبه فقط این دو روز نرم که تایم کاریم بود واقعاا نمیتونست دو روز قبول  کنه!

مامان بابات گواهی پزشک ببرن راحت میشی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ای کاشش بتونم خفه اش کنم

نمیشه بگید کلاسهاتونو طبقه اول تشکیل بدن

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

شایعاتو 😂پروفایلت می خواهی فردا یه سر برو دم در مدرسه ببینه تا باورش بشه

گواهی گرفتم براش ادم نیست که فکر میکنه رباتم من

نمیشه بگید کلاسهاتونو طبقه اول تشکیل بدن

عزیزم میگم من خونه هستم نامزدم مرخصی گرفت کمکم میکنه خونه راه برم نمیتونم راه برم کلا اوضاع ام افتضاحه:/

مامان بابات گواهی پزشک ببرن راحت میشی

😐😐😐😐😐

😐😐😐😐😐

اهاااا معلمییی؟ بیخیال نرو بزار هی زنگ بزنه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز