2777
2789
عنوان

خستم دیگه

86 بازدید | 10 پست

وقتی میبینم بقیه همه دورشون شلوغه همه باهاشون خوبن همه بهشون توجه دارن میگم ینی من چیم ازبقیه کمتره چرا من اینطوری نیستم مردم اینهمه رفیق دارن انوقت من همونایی ک دارم نهایت ی روز دوروزمحل میزارن بعدش انگارن انگارک من وجودداشتم ی زمانی رفیق صمیمی شون بودم

هیچکس نیست ک مث من ارزش قائل بشه براادمابعدهمون ادمانادیده بگیرنش واقعاچیکارمیکنیدانقدهمه دوستون دارن و دورتون شلوغه؟منکه هرچی بیشتر خوبم بابقیه بیشتر باهاهم بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه باباانقددددد دورشون شلوغه اصلا وقت سرخاروندن ندارن ب چشم میبینم

از قدیم گفتن دستتو بذار رو زانوت بگو یا علی 

بخوای اینجور فکر کنی خودتو نابود میکنی همونکاری که من چند سال پیش با خودم میکردم الان میگم هیشکی برام مهم نیست فقط خانواده 

فقط خودت خانوادت عشقه بقیه رو بیخیال بذار هر جور دوس دارن باشن

الان همه تنها شدن وضعیت همه اینجوریه بهتره تنهایی خوش و خرم باشی با تنهایی عشق کن همونجوری که خودت دوست داری باش

رفیقی که با ورن جیبت بسنجتت هیج ارزشی نداره رفاقت های الان همه پولکیه.تنهایی اهنگ گوش بده ورزش کن خیلی حال میده

برای حال روحی الانت پیشنهاد میکنم حتما لین آهنگارو گوش بدی:قلعه_عکس_موصر_این منم_شکرت_بنام خدا_اوف_نابغه ها_امشب بمون_جنگل تاریک_یین یانگ(تتلو)_محله ی گم و گورا_اینجانب_ایران خانوم_اهل نااهلی_استثنایی_دوباره لش_یلخی_اوضاع ما_موجی_ول کن_بخند_پیتزا_دلی_یجا دیگه_گرگ۲

الان همه تنها شدن وضعیت همه اینجوریه بهتره تنهایی خوش و خرم باشی با تنهایی عشق کن همونجوری که خودت د ...

ممنون عزیز

نه دوستام اینطوری نبودن ک بخاطروضع مالی بابقیه خوب نباشن میگن سرمون شلوغه و ازدواج کردنو و...

ممنون عزیزنه دوستام اینطوری نبودن ک بخاطروضع مالی بابقیه خوب نباشن میگن سرمون شلوغه و ازدواج کردنو و ...

اره خب همه بعد از ازدواج دوستاشون و حتی فامیل رو کمتر میبینن و این یه چیز عادیه. اگه میتونین تو تلگرام یا هر برنامه دیگه ای یه گروه بزنین با دوستاتون یه اکیپ شین و قرار بزارین مثلا هر دو سه ماه یبار یا هر ماه یبار همدیگه رو تو یه کافه پارک یا هرجایی ببینین من از آشنا های اطرافم دیدم که با دوستای دبیرستانشون اینکارو کردن و الان که همه شون ازدواج کردن و اکثرا بچه هم دارن سالی یکی دوبار با همه قرار میزارن و همدیگه رو میبینن

+اهنگ کرم از شایع رو هم حتما گوش کنین خیلی قشنگ تعریف میکنه داستان زندگی رو بعد ازدواج تو ورس اولش