2777
2789
عنوان

گریه بچه شش ماهه

88 بازدید | 17 پست

بچم دو روز از صبح تا شب گریه میکنه نمیدونم چشه صداش گرفته   حتی نمیخوابه   دیوونه شدم  خودشم خیلی اذییت 

کوش درد و دل درد نداره 

به لثه هاشم پماد میزنم  چون خیلی وقت میخواد دندون در بیاره

چند وقت پیشم یه مدت اینجوری شده بود ولی اون موقع فقط وقت خواب گریه میکرد الان یهو میبینی نیم ساعته یه بند داره گریه میکنه یه ده دیقه آروم میشه از اول

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برادندون بیقراره بهش استامینوفن بده دردداره گریه میکنه

والا چند روز پیش که واکسن داشت استا میدام هیچ تاثیری زو دندونش نداشت   حتی با استامینوفن ام وقت واکسن نمیخوابه کلا خوابشم کمه

پوشکش رو بیرون بیار یه چند دقیقه صبر کن ببین آروم میشه؟ بچه من این طوری شد فهمیدم نسبت به پوشکی که ب ...

نه تاثیر نداشته چند بار از صبح جاشو عوض کردم همون حین ام نق میزد 

نه زخم نیست، ابم میدم مخصوصا بعد غذا ولی امروز نه غذا خورد نه آب

چای نبات نمیخوره؟ شاید دلش درد میکنه

در کل خیلی دلیل میتونه داشته باشه، دکتر بری بهتره

عفونت گوش رو هم بدون دکتر رفتن نمیشه تشخیص داد

ببرش دکتر شاید عفونت ادراری داره و هزاران چیزی دیگه

اره شوهرم بیاد ببرمش  ظاهرش که چیزیش نیست نمیدونم  چون تازگی ام ازمایش داد  برای الرژیش ..

چای نبات نمیخوره؟ شاید دلش درد میکنهدر کل خیلی دلیل میتونه داشته باشه، دکتر بری بهترهعفونت گوش رو هم ...

نه تا حالا بهش نبات ندادم   نمیدونم عصر ببرم دکتر ببینم