2777
2789
عنوان

دل نوشته ❤️

73 بازدید | 8 پست

بترس

از او كه سكوت كرد وقتى دلش را شكستى،

او تمام حرفهايش را جاى تو به خدا زد.

خدا خوب گوش ميكند و خوب تر يادش مى ماند،

خواهد رسيد روزى كه خدا تمام حرفهاى او را سرت فرياد خواهد كشيد.

و تو آن روز درك خواهى كرد

چرا گفتند دنيا دار مكافات است

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوف 😔😔😔یکی دلم شکست هیچ وقت عذرخواهی نکرد

هنوز هم هستش یا نه

اگه هنوز هستش میتونی به اون یاد آوری کنی که چطور باعث دلگیر شدنت شده و از اون رنجیده هستی تا از این حالت رها بشی 

اگر که نیستش و میتونی تمام اون اتفاق و دلیلش رو روی کاغذ بنویسی و بعد از چندبار خوندنش اونو پاره کن و بریز تو آب روان 

یا اونارو آتش بزن 

هنوز هم هستش یا نهاگه هنوز هستش میتونی به اون یاد آوری کنی که چطور باعث دلگیر شدنت شده و از اون رنجی ...

هست ولی وقتی بهش میگم بابت حرفات ناراحتم بلاکم میکنه.. حتی نمیزاره از خودم دفاع کنم دلخوریم بیان کنم. 

بعد کلی حس خوب دادن و انرژی مثبت، یهو 180 درجه تغییر کرد و شروع کرد به تحقیر و توهین من.. اولش شوکه شدم، یه مدت زیادی احساس بی ارزشی داشتم بابت اعتمادم ، خودمو سرزنش میکردم بعدش بدبین شدم به ادما، هرکی میاد حتی(دختر) باهاش صمیمی نمیشم، یعنی دیگ اعتمادم، باورم و خودارزشمندی همه چیزم نابود شده..آخرین بار بهم گفت تو دختر احمقی هستی، تو ساده ای من اصلا به تو فکر نمیکنم حالا برو ببین چرا خدا منو گذاشته سراهت.. بعدم با بی رحمی بلاک کرد. 

هست ولی وقتی بهش میگم بابت حرفات ناراحتم بلاکم میکنه.. حتی نمیزاره از خودم دفاع کنم دلخوریم بیان کنم ...

غلط کرده آدم بیشعور اون آدم احمقیه که از وجودت که با صداقت و محترمی نتونست درارتباط باشه

هست ولی وقتی بهش میگم بابت حرفات ناراحتم بلاکم میکنه.. حتی نمیزاره از خودم دفاع کنم دلخوریم بیان کنم ...

واقعا تجربه تلخی داشتی و جای تاسف داره که با آدم اشتباه دردارتباط بودی 

شما هم باید اون از همه زندگیت بلاک کنی هیچ راه برگشتی نزار

درمورد عدم اعتمادت به دیگران خوبه ولی نباید تبدیل به بدبینی بشه