2777
2789
بلهههههمن خودم مثل چی خوندم همه برگه‌هام رو شاید باورت نشه اشتباه صحیح کردن و توی هر درس دو سه نمره ...

بله خیلی سلیقه ای شده تصحیح 

از یه طرف هم کارنامه هایی دیدم که با تراز ۷۸۰۰ کنکور. نهایی ۱۰۳۰۰. پزشکی میارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کتابی تست زدی ؟ درصد چهل و پنج خوبه تو نهایی هم خوب شدی ، رتبت چند شد امسال

پینوکیو در کنارش نردبام هم زدم، خیلی افتضاح شد رتبه ها رو بد دادن تقریبا ۲۰ هزار منطقه ۲

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

بله خیلی سلیقه ای شده تصحیح از یه طرف هم کارنامه هایی دیدم که با تراز ۷۸۰۰ کنکور. نهایی ۱۰۳۰۰. پزشکی ...

چرت میگن من کنکورم ۷۵۰۰ بود نهایی ۷۹۰۰ هیچی نمیارم امسال

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

وای من زیست ۱۸/۷۵ شدم ولی تو کنکور ۷۵ زدم تو برعکسی🤭😂

اخه تو کنکور خیلی خوندی از دهم 

من فقط دوازدهم درس خوندم به بدبختی یازدهم و دهم جمع کردم🙄😂

وای من زیست ۱۸/۷۵ شدم ولی تو کنکور ۷۵ زدم تو برعکسی🤭😂

از کی شروع کردین و پیشنهادتون برا کسی که از درس بوده چیه  چطور به این درصدا میشه رسید حداقل تو زیست 

چرت میگن من کنکورم ۷۵۰۰ بود نهایی ۷۹۰۰ هیچی نمیارم امسال

برا نهایی کتاب درسی کافی بود ؟  اگه همونقدر که برا کنکور خوندین نهایی وقت میزاشتین کیشد نمره کرفت ؟ 

وای زیستت عالی بود ۲۰ گرفتن تو زیست کار هرکسی نیست افرین

درصد توعم عالی بوده رتبه برتر ها این درصد تو زیست دارن😍

برا نهایی کتاب درسی کافی بود ؟ اگه همونقدر که برا کنکور خوندین نهایی وقت میزاشتین کیشد نمره کرفت ؟

نهایی راستش من از بعد کنکور اردیبهشت خوندم کنارشم فرمول ۲۰ فقط نمونه سوال حل کردم( با آزمون شبیه ساز ماز) البته میتونی فرمول ۲۰ حذف کنی چون خیلی واجب نبود

اره اگه از الان بخونی قطعا نمرت عالی میشه

اره دیگه رتبه ام ۱۵۰۰ شد ولی هنوز افسوس میخورم چرا نهاییو بهتر ندادم

عالیه واقعا افسوس چرا فقط دانشگاهت عوض میشه مبارکت باشه