2777
2789

ایتی اصلا

اقدس بد نیست

دکتر سید امین میر صادقی بهترین دکتر  ارولوژیست ایران هست

به پنجه طلا معروفه

چون علمش خیلی به روز و جدیده

اکثرا اروپاست

برو پیش اون

۰۲۱۲۸۴۲۱۴۴۱

خیلی کارش درسته تو مشکلات ارولوژی

تو مطبش از خارج هم من دیدم که میان پیشش

برو پیش دکتر سید امین میرصادقی

خیلی ادم پر باریه

چندتا مطب داره

نفر برتر بورد ایران هست

نفر برتر انجمن نخبگان و انجمن جراحان اروپاست

منم خیلی راضیم ازش

منم اول پدرمو بردیم پیشش

بعد برای مادرم رفتیم پیشش

هر مشکلی در مورد ارولوژی داشته باشی

از پروستات

سنگ کلیه

شب ادراری اطفال

عدم کنترل ادرار بعد زایمان زنان و ....

هرکی رفته پیشش راضی بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر نعمت اله قربانی بهترین اورولوژیست در مشهد .هم کارش حرف نداره و همیشه به روزه.در تشخیص بیماری تبحر داره

آدرس مطب:میدان بیمارستان امام رضا ،ابتدای خیابان رازی،ساختمان پزشکان رازی ،طبقه سوم ،واحد۳۰۷

تلفن مطب:۳۸۵۵۲۵۶۰

سلام به همه 

اگه کسی میخواد بده پیش دکتر عظیمی متخصص ارولوژی اصلن اینکار را نکنید پدرم توی بیمارستان هاشمی چندین بار پیشش رفت ولی دریغ از یک معاینه ساده و یا آزمایش واسه پروستات .این آدم ها اصلن ارزشی واسه جون مردم قایل نیستن .من فکر میکردم چون در بیمارستان هاشمی نژاد هست فکر میکردم خوبه ولی کاش هیچ وقت با همچین دکتری آشنا نمیشدم .پدرم تحت نظر دکتر لهراسبی بود واقعا کارش عالی بود خدا رحمتش کنه .

ایتی اصلا اقدس بد نیست دکتر سید امین میر صادقی بهترین دکتر  ارولوژیست ایران هست به پنجه طلا ...

مسئول تبلیغاتشی آیا؟تو هر تاپیکی میرم در این مورد شما فقط دارین تبلیع ایشونو میکنید

کاش اجازه بدین یکی ک تجربه داره هم چیزی بگ