2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

139 بازدید | 17 پست

سلام خانوما میشه لطفا به من کمک کنید واقعا کم اوردم

من متاسفانه به علت فشار بالا مجبور شدم در هفته ۳۵بارداری زایمان کنم

و الان از شدت ناراحتی و عذاب وجدان دارم خفه میشم بچم خیلییییی کوچولویه ۲/۲۰۰و باید یا شیر بدوشم انگشتی بدم یا شیر خشک چون اونقدر شیر ندارم بچه اونقدر هم قوی نیس که مک بزنع سینه رو میشه کسی که بچه نارس داشته کمکم کنه

عزیزم منم پسرم ۳۶ هفته دنیا اومد ۲۱۰۰ بود الان ۱۴ سالشه غصه نخور دخترم ۲۴۰۰ پسر کوچیکم ۲۵۰۰ بود بزرگ میشن نگران نباش همون شیر خشک بده بهس

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم منم ۳۴ هفتگی زایمان زودرس داشتم

دخترم یک کیلو و هفتصد بود🫠🥲 یه کف دست

یه هفته ان ای سی یو بستری بود

طبیعیه ک نتونه مک بزنه و شیر بخوره

اما دکترم به من گفتن شیر خشک مخصوص نوزادان زودرس رو بدم

همش خواااب بود بچم تو شیشه

به محض اینکه تونست مک بزنه مرخصش کردن 

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

نگران نباش گاهی با قطره چکونه میدن حتی 

اگ بهش نسازه هم قط میکنن شیرو باز فرداش شرو میکنن 

آبجی منم نارس بود بچش دائم بیمارستان بود بچه تو دستگاه بود باید دل گُنده باشی به اکسیژن احتیاج داره سعی کن نوازشش کنی احتمالا دو سه هفته بعد مرخصه

سوالای ک میپرسم اصلا ربطی ب شخصیت پخته و قدرت ذهنیم نداره در بی فکر ترین حالت ممکن پرسیده میشه پ جدی نگیر🤣🤣🤣

عزیزم منم پسرم ۳۶ هفته دنیا اومد ۲۱۰۰ بود الان ۱۴ سالشه غصه نخور دخترم ۲۴۰۰ پسر کوچیکم ۲۵۰۰ بود بزرگ ...

عزیزم از نظر جثه بدنی خوبن؟چند وقت بعد تقریبا مثل بچه های کامل شدن

این روزا هم میگذره عزیزم 

پسر خواهر شوهر من تو هفته ۳۸ با وزن ۲۴۰۰ دنیا اومد خیلی ریزه میزه بود نمیتونست مک بزنه سینه مامانش انقدر مدارا کردن که بلاخره موفق شدن شیر مادر بهش بدن سعی کن سینه خودت هم بهش بدی هیچی واسه نوزاد نارس مثل شیر مادرش نیست اگه تونستی سعی خودتو بکن شیر خودتم بخوره خیلی واسه سیستم ایمنی بدنش خوبه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

عزیزم از نظر جثه بدنی خوبن؟چند وقت بعد تقریبا مثل بچه های کامل شدن

آره خوبن خداراشکر فقط اولی زود دنیا اومد اونا ۳۷ و ۳۹ هفته دنیا اومدن ولی ریز بودن بچه شما یک ماه دیگه قشنگ مثل بچه ها کامل میشه نگران نباش جاری من بچه اش ۲۸ هفته دنیا اومد ۴۰ روز تو دستگاه بود الان ۱۴ سالشه ماشاالله قد بلند باهوش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
یعنی بعد از چند وقت میشه یک نوزاد کامل؟

عزیزم همون موقع هم کاملن فقط ریز و کوچولو ان و مراقبت بیشتری میخوان

ولی بعد از دو سه هفته ک وزنش برسه بالای ۳ کیلو دیگه میشه گفت کاملن

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

🤣🤣🤣🤣🤣

یادم به خودم افتاد 

همین قدر غصه میخوردم گریه میکردم فکر میکردم بچم میمیره و سالم به دنیا نمیاد میره توی دستگاه و من باید اسیر بیمارستانا بشم... 

فکر میکنم نکنه خودم سر زایمان بمیرم... 

رشد بچم توی 32 هفته متوقف شده بود من فشارخون بالا و دفع پروتئین داشتم آریتمی قلبی بودم 

تهشم از تاریخ آخرین پریودی 35 هفته و 7 روز زایمان کردم 

سونو میگفت جنین 2 کیلوعه ولی 2500 به دنیا اومد 

اون لحظه ای که به دنیا اومد گریه نمیکرد من فکر کردم مرده🫤 

نه تنهای توی دستگاه نرفت بلکه شیر مادر خورد خودشم خورد به راحتی و بدون وسایل کمکی 

الانم یه دم داره هزارمتر دیوار راستو میره بالا یه کارایی میکنه روزی صد بار میگم من غلط کردم اون همه گریه کردم😑😪🤧 خلاصه بابامونو دراورده 

این جور بچه ها اعجوبه میشن وروجک میشن... 

خدا..

🤣🤣🤣🤣🤣یادم به خودم افتاد همین قدر غصه میخوردم گریه میکردم فکر میکردم بچم میمیره و سالم به دنیا ن ...

وای مرسی 

فقط کار من گریه اس 

اینقدر استرس داشتم که از اتاق عملم با هزار مکافات زنده در اومدم