2789
عنوان

دلم گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 49 پست

ای بابا،خیلی ناراحت شدم بقچه جون.....

دعا میکنم واست  

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....

الهی بگردم.خیلی سخته.ولی مطمئن باش خدا هرچیو به صلاحت باشه برات رقم میزنه.حتمن یه مصلحتی بوده که اینطور شده.حالا تو ماه رمضون عروسی بگیرید.عروسی دخترعمه شوهرم تو ماه رمضون بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خانواده خودتون مشکلی ندارین  خب جشن کوچیک بگیرین . اتلیه وباغ هم برو😊 .همه برنامه هات رودا ...

سخته واقعا اونا هم قبول کنن خود خانواده عروس دلشون راضی نیست فک کن فامیل نزدیک عزاداره اونوقت اینا عروسی بگیرن کلا جو غم و اندوه حاکمه تو فامیل به خود عروس هم نمیچسبه این مدل عروسی طفلک بدشانسی اورد

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
الهی بگردم.خیلی سخته.ولی مطمئن باش خدا هرچیو به صلاحت باشه برات رقم میزنه.حتمن یه مصلحتی بوده که این ...

عروسیشون چجوری بود یعنی؟

افطاری دادن؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حول نیستم... سه سال صبر کردم فقط دلم گرفته از این همه دردسر

عزیزم به اینکه خدای متعال آگاه تر از همه ی عالمه هستی به اینکه از خدا به بنده دلسوزتر پیدا نمیکنی هستی حتی مادر. پس به حکمتش شک نکن خدا هرگز بد بنده اش رو نمیخواد نمیگم نباید دلتنگ باشی درکت میکنم که سخته ولی به این ایمان داشته باشه که دادار مطلق هرگز کار عبث و بیهوده نمیکنه برای ما آدما خیلی زوده که حکمت رو کامل درک کنیم فقط بدون عزیزم خدا هرگز تنهات نمیذاره حتما بعد از هر سختی آسانی هست

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین
سخته واقعا اونا هم قبول کنن خود خانواده عروس دلشون راضی نیست فک کن فامیل نزدیک عزاداره اونوقت اینا ع ...

اره واقعا اگر عروسیو هم بگیرم هیچ کس نمیاد 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم به اینکه خدای متعال آگاه تر از همه ی عالمه هستی به اینکه از خدا به بنده دلسوزتر پیدا نمیکنی هس ...

چقدر حرفهات خوب بود عزیزم بهم ارامش میده

چقدر حرفهات خوب بود عزیزم بهم ارامش میده

خوشحالم که تونستم کمی آرامش به قلب یه جوون عزیز بدم توی این لحظات نزدیک به اذان از خدا میخوام وقتی وارد زندگیت شدی هرگز روی غن رو نبینی و هرگز خدا لحظه ای نگاهش رو از زندگیت برنداره انشاالله به دعای همون شهدا زندگیت سرشار از شادی بشه دیگه غصه نخور عزیز دلم خدا با توئه

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین
خوشحالم که تونستم کمی آرامش به قلب یه جوون عزیز بدم توی این لحظات نزدیک به اذان از خدا میخوام وقتی و ...

ممنونم از دعای قشنگت

یکی از دوستام همینکارو کردن

این هم فکر خوبیه

بمیرم برات تا حالا انقد ناراحت ندیده بودمت 

خدانکنه هارلی جونم

خیلی غمگینم دلم به بودن شما دوستای گلم خوشه