2789
عنوان

دلم گرفته😔

1041 بازدید | 49 پست

بچه ها من عروسیم به هم خورد

یه تاپیک زدم ترکید 

ولی الان نیاز دارم با یکی حرف بزنم واقعا

پسرخاله شوهرم که نوه خاله منم میشه شهید شده

بچه ها ازتون خوااهش میکنم بحث سیاسی نکنید نمیخوام تاپیکم بترکه

خیلی دلم گرفته😔 من بعد از سه سال با کلی ارزو و ذوق میخواستم عروسی بگیرم

کسی شرایط منو داشته که عروسیش به هم بخوره؟😔

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

تمام کارتهارو پخش کردیم

لباس عروسمو خریدم هر روز بهش نگاه میکنم خونه امو چیدم😔

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخیی😥

خوب همه عاشق جشن و لی لی لی لین😊

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
عکسشونو دیدم یه کانال خبری گذاشته بود بزارم؟ 

پنج نفر شهید شدن شاید اون نباشه گلم

میترسم بزاری نی نی یار بترکونه

اخی الهی .رفته بود سوریه ؟خیلی سخته فقط میگم صلوات بفرست اروم میشی .حالا میخواید یسال صبر کنید ؟این اتاق بر هیچ کس نیفته ایشالله

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
اخی الهی .رفته بود سوریه ؟خیلی سخته فقط میگم صلوات بفرست اروم میشی .حالا میخواید یسال صبر کنید ؟این ...

یکسال که نمیشه واقعا😔

باید تا چهلم صبر کنیم بعد از چهلم هم ماه رمضونه😭

عروسیتون چندروز دیگه بود؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.