2777
2789
عنوان

بازار مشهدد

169 بازدید | 24 پست

لطفاً تاجایی ک میتونید هیچ چیزی نخرید از اینجا فروشنده ها بی نهایت بی انصاف و نبریده قیمت میدن برید شهر خودتون بخرید من اومدم ی پیراهن زده بود قیمت ۲۰۰ رفتم حساب کنم گفت ۲۵۰ یجا عطر خریدم گفتم چقد میشه گفت ۴۰۰ بعد ۴۵۰ کشیددددد😑من دیگه حالم بهم خورد ازشون دیگه هم هیچ چیزی نمیخرم تا برگردیم شهر خودمون آبروی شهر و هم شهریاشونم ب فنا میدن با کاراشون

آبروی ما اگه با کارای فروشنده هایی که حتی ممکنه مشهدی نباشن اصالتا بره، همون بهتر بره.

رفتار ۱۰ نفرو به ۳ میلیون نفر آدم میشه تعمیم داد؟!!

تمام زنان زیبا هستند ، تا زمانی که اعتماد بنفس دارند .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبروی ما اگه با کارای فروشنده هایی که حتی ممکنه مشهدی نباشن اصالتا بره، همون بهتر بره.رفتار ۱۰ نفرو ...

رفتار ی بازار چی؟؟بازار رضای مشهد کیپ تا کیپ پره از این آدما بالاخره کسی چ می‌دونه کدومشون خوبن کدومشون بدن؟؟؟

اینی که گفتی برا ۹۰ درصد شهر ها صدق میکنه

درسته من شهرای زیادی رفتم اولش قیمتو زیادددد میگن کلن اگ بخان یچیزی بپرونن و بی انصاف باشن ولی اینجا یچیز میگن یچیز دیگه میکشن

رفتار ی بازار چی؟؟بازار رضای مشهد کیپ تا کیپ پره از این آدما بالاخره کسی چ می‌دونه کدومشون خوبن کدوم ...

بازار رضا چقد مشهدو اشغال کرده؟ نکنه نصف مشهد تو بازار رضان خبر نداریم.

مشهد به این وسعتش تو یه بازار واسه شما خلاصه میشه؟

تمام زنان زیبا هستند ، تا زمانی که اعتماد بنفس دارند .

من خودم مشهدیم و مشهد زندگی میکنم

از بازار دم حرم اصلا خرید نکنید جنس گرون و بدرد نخور بهتون میندازن اصلا فروشگاه های بدرد بخوری نداره خوراکی هاشم کثیفه فقط مگه سوغات ابنباتی چیزی بگیرین خیلی کوچیک

کلا تو مشهد فروشگاها جنسای بدرد نخوری دارن اکثرا من خودم سالی چند بار تفریحی میرم اصفهان و تهران.. از اونجا خرید میکنم پوشاک خوبو

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦋

اره منم تجربه دارم...رفتیم خرید یه لباس شوهرم برداشت اومدیم حساب کنیم شوهرم گفت تخفیف بدید...گفت یه سال کار کردین اومدین اینجا خرج کنین....راستی اینم بگم مغازه دار اصالتا مشهدی نبود..ولی منظورم این هست که خیلی ها اطراف حرم دارن سو استفاده میکنن

بعدشم جنس های اشغال میدن 

عطر فیک میدن 

زعفرون فیک میدن

حتی بسته های قشنگ نبات زعفرون زرشک و... دارن اونام خرابه

به شدت باهات موافقم

یا صدا می‌کنه برای عکس اونا عملا کلاه گزارن

یا اگر بخوای هتل نگیری خونه بگیری. وقت خونه بخوای تحویل بدی کلی دبه میکنه 

یا میگه هتل با صبحانه نهار شام 

میاد نهار زرشک پلو میده شام رو غذاهای نونی مثل کتلت اینا میده 

اصلا به کارایی میکنن