2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از نطر من چه فوت شهر چه طلاق 

سختیش فقط حرف مردمه 

اگه گرگ و درنده باشید   راحته  راحته .

نمیزارید و اجازه نمیدید کسی حرفی بگه  پشتتون یا روتون . میترسن و حساب میبرن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

از نطر من چه فوت شهر چه طلاق سختیش فقط حرف مردمه اگه گرگ و درنده باشید راحته راحته .نمیزارید و اج ...

گرگ نیستم واقعا

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

اره بدون پشتوانه ترسناکه روحیه بسیار ظریف ترسناکه با بچه ترسناکه بدون سنجیدن درست ترسناکه و کم طاقت بودن نسبت ب واکنش مردم و هزار تا مشکل اسم مطلقه درپس واقعیت این شهر بله ترسناکه 

اره بدون پشتوانه ترسناکه روحیه بسیار ظریف ترسناکه با بچه ترسناکه بدون سنجیدن درست ترسناکه و کم طاقت ...

پس بنظرت چجوری کلا بیخیال خیانت های شوهرم بشم...برام مهم نباشه قلبم به درد نیاد 

گزینه آخره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

من جدا شدم اولاش به طلاق فکر میکردم خیلی میترسیدم ولی الان نه سخت نیست ارامشمم بیشتره

بخدا انقد خسته ام

پس بنظرت چجوری کلا بیخیال خیانت های شوهرم بشم...برام مهم نباشه قلبم به درد نیاد

خیانت ک مثل خنجره تو قلبه ک بیرونشم بیاره خونریزی میکنه داخلم بمونه میسوزونه تو خیانت مرد چون مقصره خودش خود بخود سوسیت میده بزن مثلا ولی رابطه جنسیش یخ میزنه اگه واقعا توان ساختن و تحمل و راهای درست کردن رابطه ات نداری و مرد واقعا ذاتا هوله از سوبسیتایی ک میده استفاده کن برای طلاق یا ساختن ی زندگی قوی اگه بچه داری بتونی حمایت کنی چون بچه های مردای خیانتکار بشدت تروما دارند در ایندشون

بچه هاتاپیک دیشب منم بیاین🥺😭

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!