2777
2789
عنوان

بلند بگو آمین😌

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 66 پست
خدایا ترجیحا این  شووور نیلای  خواهر نداشته باشه یا یه خواهر با کلاس خارج نشین  که هر ...

ووووووی ایششششششششششالللللللللللله😂

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااااااااامیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ...

خخخخخخخ ممد زن جرخورده نیمخواداااا

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
عااااااااخخخخخخ نیلای الان امضاتو خوندم:(  چقد قشنگه حیف شوهرم تنها چیزی که براش مهم نیست ...

😔😔😔حرف دلمه 😢

از سهراب سپهری😔😔😔

من شوهر نمیخوام من پول بینهایتتت میخوام😕😕😕😕

میتونی جی تی ای نصب کنی عشقم:|

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
ااااااااامیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ...

ای عروس حسود😐😂😂😂😂😂

خخخخخخخ ممد زن جرخورده نیمخواداااا

وااااااایییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عالی بوووود😆😆😆😻😻😻😘

ممد لیاقت منو نداره اصن😩😭

ممد ولم کرده😆😩😭😭😭😭😭

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
ای عروس حسود😐😂😂😂😂😂

😻😻😻😘😘💖💖😍😍😍😍😍😍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه