2777
2789
عنوان

بلند بگو آمین😌

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما کا دست به امین گفتنتون خوبه یه دعا میکنم بگید آمین

خدایا مادرشوهر مونا دست از فضولی برداره

الهی امین

خدایا شوهر مونا یه جوعقل تو سرش بیاد بفهمه کی همراه زندگیشه:/و اون ننش نیست

الهی امین

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
😆😘

جمعه عقدته؟😍

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

خدایا ترجیحا این  شووور نیلای  خواهر نداشته باشه یا یه خواهر با کلاس خارج نشین  که هر ده سال بیاد ایران  ولی سالی چند دفعه کلی سوغاتی واس عروس گلشون بفرسته  😁😁😁😁بگوآمییییییین

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

الهیییییییییییی آمین💖💖💖

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔