2777
2789
عنوان

کسی جدیدا برای ریزش مو زینک خورده

48 بازدید | 8 پست

تاثیری داشته؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

خوبه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه

زینک خوردی؟ جدیدا استفاده کردی؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
من زینک و بیوتین دارم میخورم خوبه بد نیس ولی باید ادامه بدی

یعنی ریزش موهات بهتر شده؟

یعنی ریزش موهات بهتر شده؟

اره ولی هنوز ریزش دارم الان دکتر واسم قرص فولیکوژن و قطره و شامپو نوشته هنوز استفاده نکردم .

اینم بگم اول باید آزمایش بدی ببینی کمبودی چیزی داری یا نه بعد بری قرص بگیری 

اره ولی هنوز ریزش دارم الان دکتر واسم قرص فولیکوژن و قطره و شامپو نوشته هنوز استفاده نکردم .اینم بگم ...

اره میرم. مرسی