2777
2789
عنوان

من با ماهی بیست میلیون هرماه کم میارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5570 بازدید | 185 پست
عزیز دلم چاره چیه ؟من و امثال من مثلا همین خانوم @رزیاس1111‍ یاد گرفتیم با همین مقداری که داریم هم خ ...

اتفاقا به نظرم شما راه درست رو رفتید. یا باید شرایطمونو بپذیریم و طبق شرایطمونم زندگی کنیم یا درآمدمونو بیشتر کنیم.

ما هم خیلی وقتا مثل شما میریم مسافرت. خیلی وقتا هزینه اجاره ویلا هم نمیدیم، چون ویلای آشناها میریم.

همیشه خوش باشید🌷

بیشتر صحبتم سر این بود که چون ما قانع هستیم،نمی‌تونیم بقیه رو هم به قناعت تشویق کنیم

اتفاقا به نظرم شما راه درست رو رفتید. یا باید شرایطمونو بپذیریم و طبق شرایطمونم زندگی کنیم یا درآمدم ...

خب وقتی طرف اومده تاپیک زده و سوال میکنه شما چیکار میکنید با این حقوقا... جوابشو ندیم؟

خوش و خرم باشید همیشه در کنار خانواده

بنظر من مهم اینه تو هر قشری ک هستی کار کنی و تلاش کنی و داشته هاتو کمی بیشتر کنی و در کنارش خرج هم کنی و خوش بگذرونی

نه اینکه با خرج زیاد و بدون قناعت داشته هاتک از دست بدی و خودتو ورشکسته کنی و به هیچجا نرسی. آخرم بگی گرونیه حقوقا کمه

مثلا من و همسرم در تلاشیم خونه مونو عوض کنیم. هم بزرگتر بشه هم بریم محله ی بالاتر

نه اینکه من بردارم همه پولای شوهرمو خرج خودم و بزک دوزکم کنم تو این محله بمونم تا اخر... من اگه قناعت نمیکردک الان مستاجر بودم هنوز بعد ۸ سال

گرچه میشناسم کسایی رو۲۰ ساله ازدواج کردن مستاجر هستن.. اصلا نمیتونم درک کنم چرا هنوز خونه نخریدن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخیییش بلاخره یکی بیدا شد ک زندگیش مثل ما باشه من نمیدونم اینا پولشون را چیکار میکنن که ایقدر کم ...

شما باور میکنی!؟؟؟ دو تومن پول کافه!!!!این پول هزینه رستوران هست تو شهر اینا...والا ما با دو تومن چهار تا همکار دیشب رفتیم کافه ۴۰۰شد سزار ۵۰۰پاستا ۶۰۰پیتزا با نوشیدنی شد۲تومن خدایی کلی هم اضافه اومد حجمشون خیلی بالا بود واسه۴تا دختر...

#ساده‍ نباشیم...

شما باور میکنی!؟؟؟ دو تومن پول کافه!!!!این پول هزینه رستوران هست تو شهر اینا...والا ما با دو تومن چه ...

مجبور نیستی باور کنی🥰

گفتم 600 هزینه کافه شد 1/400 هم هزینه غذامون

چلو گوشت خوردیم و ماهی  با برنج ایرانی به اضافه مخلفات سوپ  زیتون پرورده سالاد نوشابه دوغ  ینی سهم من نیست یه رستوران لوکس برم؟؟؟ کی گفته تو شهرستان هزینه ها نصفه چلو گوشتی که ما خوردیم پرسی 585 هزار تومن بود 

انقد واستون سخته باور کردنش؟؟ 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم لحظه شماری میکنم واسه گرفتن دستای کوچولوت😍

این قیمت تهران هست شهرستان اینا مطمعنا قیمتا پایین تر هست...

چقدم با اطمینان حرف میزنی

انقد زود ادما رو قضاوت نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما باور میکنی!؟؟؟ دو تومن پول کافه!!!!این پول هزینه رستوران هست تو شهر اینا...والا ما با دو تومن چه ...

ماهی هم پرسی 480 هزار تومن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴ نفریم ۳۰ هر ماه میزارم برا خورد و خوراک کم میاریم.

ظاهرا بعضیا تو ایران زندگیی نمیکنن!

یا شاید کم میخورن!چون بیشترین هزینه زندگی برا مواد غذاییه.

بیشتر جنبه تبلیغ داره!همونایی که با ۲۰ و۳۰ مصاحبه میکنن که همه چی تو فروشگاها هست قیمت ها کنترل شده کیفیت عالی😏

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

شما گفتی کافه!!!کافه ما چلو گوشت نمیده

بعد گفتم کافه و غذا پست های بعدیمو بخون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تو مشهد زندگی کردم چهار سال حتی قیمت نون پایین تر بود!قضاوت چی آخه

باشه عزیزم شما درست میگی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من شوهرم ۲۵میگیره با یه بچه زندگیمونو میگذرونیم خداروشکر خورد و خوراکمونم سرجاشه ولی خب قطعا من نمیتونم ماهی یه بار کافه برم یا بوت ۵تومنی بخرم 

دیگه هر کس اندازع جیبش باید خرج کنه