2777
2789
عنوان

بی بی چک ++

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 60 پست
نه هنوز شوهرم سرکاره  نمی خوام بهش بگم تا  آزمایش بدم  مطمئن بشم

وای چه تحملی داری دختر چجور شب بیا  خونه یمتونی نگی این خوشحالی رو مگه مباید باهم برید ازمایش

🙏خواهشا برا باردار شدنم یه صلوات بفرستید شاید دلی پاک بود و براورده شد 🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه تحملی داری دختر چجور شب بیا  خونه یمتونی نگی این خوشحالی رو مگه مباید باهم برید ازمایش

نه  اخلاقش یه جوریه  که نگم بهتره  البته اگه بتونم

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
عزیزم انشالله به حق همین وقت و ماه عزیز همتون حاجت روا بشید و شما هم حتما حامله باشی

ممنونم عزیزم الهی آمین

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
عزیزم ان شالله که مثبته  علائمی نداری  که امیدوار باشی

نه همش علائم پریود دارم😩😩😩😩

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
نه  اخلاقش یه جوریه  که نگم بهتره  البته اگه بتونم

عه یعنی ناراحت میشه

یامثل شوهرمن میگه تودوباره الکی امیدوار شدی و ازاین حرفا زورش میاد ببرتم ازمایش بسکه منفی بوده

🙏خواهشا برا باردار شدنم یه صلوات بفرستید شاید دلی پاک بود و براورده شد 🙁
Iuiچیه من همش قاطی میکنم یعنی تنبلی هم داشتی چقدر شیرین بعدانتظار این مثبت بودن حتما فرداخبرشو بده ...

ان شاالله شما هم به خواستت برسی برات صلوات فرستادم

عه یعنی ناراحت میشه یامثل شوهرمن میگه تودوباره الکی امیدوار شدی و ازاین حرفا زورش میاد ببرتم ازمایش ...

نه میگه الکیه تو ذوق من میزنه

نه همش علائم پریود دارم😩😩😩😩

منم دارم  ان شاالله که مثبته

منم دارم  ان شاالله که مثبته

ممنون خواهری دعاکن برام😔😔😔😔😭😭😭😭

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
ممنون خواهری دعاکن برام😔😔😔😔😭😭😭😭

ان شاالله که میای خبر بارداریتو میدی  همه رو خوشحال میکنی

ان شاالله که میای خبر بارداریتو میدی  همه رو خوشحال میکنی

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘