2777
2789
عنوان

خانما ی سوال

80 بازدید | 13 پست

میخواستم بدونم ک مقدار انتظار شماازشوهرتون چقدرا؟ مثلا درماه چقدر خرجی میگیرین ؟چقدرش خرج میشه وچقدرش پس انداز؟واینکه چقد براخودتون خرید میکنین؟لطفا سطح درامدتون روبگین...من باینکه۴ سالع ازدواج کردم هنوز نمیدونم چقد باید خرج کنم و چقد بایدازشوهرم انتظار داشته باشم ک پررو نشه

من که خودم ماهی دو تومن میگیرم، اما پس انداز میکنیم واسه خونه، تازه گاهی شوهرم از پس اندازم واسه سرمایه مغازش استفاده میکنه یا برای معامله، خرجی هم نمیگیرم ازش ولی آرایشگاه جایی بخام برم پول دستی کم میگیرم ازش 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ميتوني بخواه ولی زور نکن،،،خرج واجب رو انجام بده وپس انداز،،، ديگه بستگی به درآمدتون داره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

هرچی که نیاز داری بگو برات بخره یا پول بگیر خودت برو بخر پول آرایشگاه و اصلاح و لباس و این چیزا رو حتما ازش بگیر حتی اگه خودت اصلاح میکنی یا تو خونه رنگ میکنی ولی پولشو ازش بگیر یه مقدار هم به عنوان پول تو جیبی هفته ای بگیر که این مقدار بستگی به میزان درآمد شوهرت داره میتونی ماهانه هم بگیری اگه لازم نداشتی پس انداز کن خرج خورد و خوراک خونه و کرایه خونه و اینچیزا هماصلا خودتو قاطی نکن بزار خودش خرج کنه و من الله توفیق

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
900 حقوقشه کارتش دست خودمه واس همین پول تو جیبی نمیگیرم هرچی خرج کنمه

با نهصد زندگی رو میگذرونید 😨

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی