2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم

152 بازدید | 22 پست

بهم گفته بود بعد کنکور 404 که سرش خلوت تر میشه ازم مرتب ازمون میگیره ولی تا الان کاری نکرده از طرفی همه دوستام همین موسسه مشاور دارن مشاورشون ازشون ازمون میگیره و خیلی پول کمتری نسبت به مشاورمن میگیرن نمیدونم چیکارکنم ایا باید به مشاورم بگم ازمون بگیره؟یوقت نگه من همچین حرفی نزدمو اینا)=

میشه راهنماییم کنین چیکارکنم؟امروز باهاش مشاوره دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بگی خب😐 داری هزینه میکنی

بگو میشه لطفا برنامه ازمونایی ک قرار بود بگیرین رو بدین

چون حس میکنم نیاز دارم که درس خوندنم محک زده بشه با ازمون تا ایراداتمو بتونم اصلاح کنم با کمک شما

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

باید بگی خب😐 داری هزینه میکنیبگو میشه لطفا برنامه ازمونایی ک قرار بود بگیرین رو بدینچون حس میکنم نی ...

میترسم یوقت بهم بخنده یا مسخرم کنه مغزم داره تیکه تیکه میشه سر این قضیه چون معلمای مدرسه مرتب ازمون نمیگیرن

حس میکنم باهاش عادت کردم از طرفی مامانم نمیزاره دیگه مشاور عوض کنم اعصابم خورده

ب مامانت بگو کارش درست نی

کاربری از ۱۰/۲۳ دست منه و تاپیک های قبل این تاریخ برای صاحب قبلی کاربری بودن

مشاوره تحصیلی با سابقه خیلی زیادددددتوی اخرین تاپیکمچ

یسوال ببخشیدا شما که تو نی نی سایت تبلیغ میکنید خودتون رو بعدا دانش اموز براتون بیاد خجالت نمیکشین یا معذب نمیشین یوقت؟

میترسم یوقت بهم بخنده یا مسخرم کنه مغزم داره تیکه تیکه میشه سر این قضیه چون معلمای مدرسه مرتب ازمون ...

برا چی بخنده اخه

مشاورته وظیش همینه..راحت بزن حرفتو

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

برا چی بخنده اخهمشاورته وظیش همینه..راحت بزن حرفتو

دقیقا بنظرتون چی بهش بگم

میخواستم اول راجب مدرسه بگم که ازموناش مرتب نیست ولی نمیدونم چطور بگم