2777
2789
افررررین، به من میگه تعمیری😐برگشته میگه بهت فشار اومده من خوشگلم ، عکس بذار ببینیم من نچرال خوشگلم ...

یکی دیگه ام واسه نچرالی تاپیک  زده بود ....پول ندارن میسوزن یکی داره و  به خودش میرسه  

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

من هیچوقت رو کسی که کمی دقت کن فقط کمی از لحنش تیکه و کنایه و متلک و اینا حس کنم جواب نمیدم چه ...

دقیقا تا مدت ها آنلاینه ببینه چی میگین 

وقتی میبینه حتی ارزش جواب دادن نداشته بیشتر حرص میخوره!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خل و چلن بابا ، تو این سایت از هر فرهنگی هست

خیلی بهم برخورد، من هیچ توهینی بهش نکردم فقط بهش گفتم کاش تاپیکای قبلیت راجب عمل بینی نبود، به من میگه عقده‌ای حسود تعمیری فشار اومده بهت من خوشگلم، به جهنم که خوشگلی چیکار کنم؟؟ خوشگلی تو به چه درد من میخوره آخه😑

علی یادمه دلش گرفته بود از شکست عشقیش بعد یهو دخترای دورش بخاطر قیافش اومدن سمتش دخترا باهاش داب میرفتن دیگه حتی جواب تکسای منم نمیداد خیلی مغرور شد حقم داشت با یه نگا دخترارو جذب میکرد اینستا فعالیت نداشت مطمئنم میرفت از همه بلاگرا بیشتر میرفت بالا

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊

خیلی بهم برخورد، من هیچ توهینی بهش نکردم فقط بهش گفتم کاش تاپیکای قبلیت راجب عمل بینی نبود، به من می ...

تو این سایت اینقد توهین و فحاشی به من شده نینی یارم که تگ میکنی یا کاری ندارع یا خودمون و تعلیق میکنه 🤣

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

تو این سایت اینقد توهین و فحاشی به من شده نینی یارم که تگ میکنی یا کاری ندارع یا خودمون و تعلیق میکن ...

نه نی نی یار و تگ نمیکنم خودم می‌خوام جوابشو بدم😂 همه تاپیکاشو قفل کرده دونه به دونه گشتم هیچ کدوم باز نبودن جوابشو بدم، اینجا هم نمیاد

اون تاپیک ترکید نتونستم جواب تونو بدم

پرسیده بودید مگه ائمه عرب نیستن پس چرا میگید عرب پرست نیستیم؟

عزیزم ما خداپرستیم ایضا مسلمان و شیعه اریایی

هیچ جای دنیا هم ادیان با خاستگاه پیامبرشون قضاوت نمیشن مثلا شما دیدی یک مسیحی به خودش و هموطناش توهین کنه بهشون بگه فلسطینی پرست خاورمیانه ای دوست ( چون زادگاه مسیح فلسطین بوده ) یا یک ی هودی ؟ مسلما نه ، اسلامم همینه . نباید اجازه بدیم بهش ظلم بشه و توسط مغزهای چیپ و توخالی اینجوری قضاوت بشه و به مسلمان ایرونی اینطور توهین کنن و بهش برچسب بزنن

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

اهان بله درسته مرسی از توضیحت عزیزم

💕🌷

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .