2777
2789
عنوان

زایمان من

186 بازدید | 12 پست

سلام دوس جونیا یک،هفتس سزارین شدم بی حسی تا دیروز سردرد وحشتناکی داشتم بخیه هام ورم دارنو یکم ازشون چرک میاد کسی راهکاری بلده تا زود خوب شن بخیه ام درد دارم خیلی😢

ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ

عسل بمال رو بخیه ها

زرد چوبه هم برا عفونت خوبه

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلامت باشی  نمیتونم پماد بزنم تا زودتر خوب شن؟

باید انتی بیوتیک مصرف کنی. برو دکتر حتما عفونت خطرناکه. دکتر من بهم گفت هیچی روش نزن. فقط رفتی حموم اومدی با سشوار کامل خشک کن

شما کمر درد نداری؟ من درد کمر بیچارم کرده. بیست روز گذشته هنوز بچمو دو دقیقه راه میبرم کمرم میخواد بشکنه

باید انتی بیوتیک مصرف کنی. برو دکتر حتما عفونت خطرناکه. دکتر من بهم گفت هیچی روش نزن. فقط رفتی حموم ...

کپسول سفیکسیم میخورم ...اره کمر درد وحشتناکی دارم شما هم بی حسی بودین؟؟

کپسول سفیکسیم میخورم ...اره کمر درد وحشتناکی دارم شما هم بی حسی بودین؟؟

من بخیهام چرک کرد رفتم پیش دکتر خودم کلی قرص و سرم برام نوشت خطرناکه حتما پیگیری کن.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من بخیهام چرک کرد رفتم پیش دکتر خودم کلی قرص و سرم برام نوشت خطرناکه حتما پیگیری کن.

من دکتر انتی بیوتیک و ویتامین ث داده بهم فایده نداره

من دکتر انتی بیوتیک و ویتامین ث داده بهم فایده نداره

دوباره برو پیشش نمیخوام بترسونمت ولی دکترم میگفت عفونت بخیهات اگه خوب نشه دوباره جراحی میشی.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792