2789
عنوان

کیا لیزر کردن

174 بازدید | 24 پست

از چ دستگاهی راضی بودین برا بیکینی ک‌درد نداشته باشه من سایناشور رفتم خیلی میسوزه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند جلسه رفتین کدوم کلینیک ؟ 

منم سایناشور 

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

سایناشور ی جلسه رفتم الان یکماه بیشتره تعجب میکنم حتی یکبار دیگه شیو نکردم اصلا 

حتی مو در نیومده  

اوایل دراومد ولی همش ریخت 

عالی بود عالییی ولی حیف چون تو اقدام برا بارداری ام گفتن دیگه نیا☹️🥲

تا پماد مخصوص نیم ساعت قبل از لیزر به نقطه ی مربوطه نزنی با هردستگتهی درد داره

زایلاپی ؟؟اگه جوابه ک بزنم درد نکشم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

لیزر آشغال ترین چیزیه که هم اشعه داره هم درد داره هم موها دوباره در میاد جلسه ی اخرهم نداره

من دست پام کردم سه سال شارژ نکردم بیکنی. زیر بغل نکردم‌فقط

رضایت از لیزر به میزان رشد مو بر میگرده. 

قدیم تر، دستگاه خنک کننده بود (علاوه بر اسپری خنک کننده سری دستگاه)، اگر چند ثانیه قبل از شات محل و خنک میکردن، میزان درد به طرز چشمگیری کاهش پیدا میکرد. اما الان، باید فقط تحمل کرد☹️

چند جلسه رفتین کدوم کلینیک ؟ منم سایناشور

من بندرعباسم یک جلسه رفتم البته دست پام سال نود هفت کندلا رفتم

سایناشور ی جلسه رفتم الان یکماه بیشتره تعجب میکنم حتی یکبار دیگه شیو نکردم اصلا حتی مو در نیومده او ...

منم سایناشور زفتم خیلی درد داشت‌گف از کندلا جدید تره هر چهل‌پنج‌روز‌یکبار‌هم هس‌البته برا شما درد نداشت؟؟

رضایت از لیزر به میزان رشد مو بر میگرده. قدیم تر، دستگاه خنک کننده بود (علاوه بر اسپری خنک کننده سری ...

اره منم یادمه سال نود هفت کندلا رفتم دست پام واقعا نصف الان درد داشت ی چیزی مثل اسپری اب یخ قبل بعد هر شات داشت چرا جدیدا نیس

رضایت از لیزر به میزان رشد مو بر میگرده. قدیم تر، دستگاه خنک کننده بود (علاوه بر اسپری خنک کننده سری ...

رشد موهام کنده

چرا وای دردش افتضاحه پشت پاهام خو مردم 😂

من درد رو‌دست پا تحمل‌میکنم‌رو‌بیکینی درد نمیتونم تحمل کنم عجیب بود اینقدر گزگز حالا میگن زایلاپی جوابه