2777
2789

به دخترت نگو اینو

بگو فرار کرده جوجه

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به دخترت بگو پرواز کرد رفت یا یه همچین چیزی

نگی گربه خورده ها

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

بگو خودش رفته صبح ک پاشدم دیدم رفته 

نگو گربه خورده غصه میخورع

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بگو خودش رفته صبح ک پاشدم دیدم رفته نگو گربه خورده غصه میخورع

خودمو چیکار کنم رفتم دیدمش😭

یعنی هربار من آنقدر غصه میخورم برا این جوجه ها هی میگم نخریم کسی گوش نمیده

خودمو چیکار کنم رفتم دیدمش😭یعنی هربار من آنقدر غصه میخورم برا این جوجه ها هی میگم نخریم کسی گوش نمی ...

دیگه طبیعیه

گربه جوجه میبینه میخوردش دیگه

میدونم ادم وابسته میشه ولی جوجه است دیگه گربه نخوره بزرگ بشه ادما میخورن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
عزیزم کجا گذاشتی اون جوجه کوچیکو که امده خورده راحت

داخل حیاطمون توی قفس هستن روزا میذاریم بیرون بچرخن توی حیاط و هر روز بیرون بودن چون حیاط ما دورش خونه نیست و چند طبقه اس گربه نمیتونه از رو دیوار یا پشت بوم بیاد این دیشب که در باز بوده اومده مونده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز