خانوم_اقایh مدیر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 171 عنوان مدل مو بگید برای موی بلند | مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 25 پست دوستان من چند روز دیگه تولد دعوتم و موهام خیلی بلند ولخته و ارایشگاه نمیخوام برمخودم باید درست کنم همیشه یا بستم یا باز بوده میخوام تنوع بشهمیشه چندتا مدل شیک پیشنهاد بدین کار خوبه خدا درست کنه🥰 1397/01/20 | 18:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_اقایh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 171 من چندتا فیلم دارم خیلی خوب و راحته ولی ارسال نشد عه چه بد لینکشم نمیتونی بدی عزیزم کار خوبه خدا درست کنه🥰
aramesh74 عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6060 من مهمونیا و زیر شال حریر اینجوری ام همیشه https://www.google.com/search?q=مدل شینیون راحت در منزل&client=ms-android-samsung&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjl-Mjuqq3aAhUMalAKHZkrB8IQ_AUIESgB&biw=360&bih=560#imgrc=3NlkesI_-mGB_M: در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
سلاااااام عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1506 فکر کنم به صورتای کشیده میاد به صورتای بزرگ و گرد نمیاد اتفاقا دوستم صورت گردی داره ولی بزرگ نیست صورتش وقتی اینجوری میبنده خیلی عروسکی و فانتزی میشه....ممکنه به بعضی از صورتای کشیده هم بیاد نمیدونم والا لطف حق شامل شده بر حال ما...
sooha عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 3510 عه چه بد لینکشم نمیتونی بدی عزیزم ببین تو گالری گوشیمه بلد نیستم لینک بزارم یعنی اصلا میشه از گالری لینک گذاشت یا نمیشه؟؟؟ میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست! یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐 یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست! فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
سلاااااام عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1506 استارتر اگر اتو مو داری میتونی موهاتو همشو حالت بدی با اتو ..یکم فر میشن شماکه موهات لخته اینجوری خیلی تغییر میکنی لطف حق شامل شده بر حال ما...
خانوم_اقایh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 171 موهاي بلند و پر و لخت من كچلم عزیزم تقویتش کن بلند میشه کار خوبه خدا درست کنه🥰
خانوم_اقایh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 171 دوگوشی ببند نسبتا هم بالا بعد هرطرفتو جمع کن مثل دوتا گوجه... .البته به هرصورتی نمیاد ولی به اونایی ... اتفاقا امتحان کردم خییلی باحال شدولی نمیتونم سفتش کنم ی دور برقصم وا میشه کار خوبه خدا درست کنه🥰
خانوم_اقایh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 171 https://www.google.com/search?q=مدل شینیون راحت در منزل&client=ms-android-samsung&prmd=ivsn& ... خیلیی ممنونم خانومی لطف کردی کلی ایده گرفتم کار خوبه خدا درست کنه🥰
خانوم_اقایh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 171 ببین تو گالری گوشیمه بلد نیستم لینک بزارم یعنی اصلا میشه از گالری لینک گذاشت یا نمیشه؟؟؟ منم تاحالا امتحان نکردم والا نمیدونم کار خوبه خدا درست کنه🥰
خانوم_اقایh مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 171 استارتر اگر اتو مو داری میتونی موهاتو همشو حالت بدی با اتو ..یکم فر میشن شماکه موهات لخته اینجوری خی ... ممنون عزیزم همین امروز امتحان کردم قشنگ فر شد احتمالا همین کارو بکنمولی موندم فر کنم باز بزارم یا بسه کار خوبه خدا درست کنه🥰
_nasinasi عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2509 عزیزم تقویتش کن بلند میشه چي ميزني ؟؟ خدايا به اميد تو 🙌🏻