2777
2789

من از روز آشناییمون تا الان که چندسال از ازدواجمون میگذره هرگز به خودم اجازه ندادم حرف زشتی بهش بزنم چون میدونم حتی اگه چیزی نگه بازم ناراحت میشه از حرفم واسه همین رعایت میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه تو دعوا و عصبانیت چیزی نگفت

من تو دوره مجردیم یه مدت خیلی بد دهن بودم ولی کم کم سعی کردم رفتارمو درست کنم وقتی هم که با شوهرم آشنا شدم به خودم قول دادم که حرف زشت نزنم حتی اگه خیلی دلخور شم به جای حرف زشت صحبت کنم و بهش بگم از فلان رفتارش ناراحت شدم و زمانی ام که ببینم عصبیه سعی میکنم چیزی نگم تا وقتی که عصبانیتش فروکش کنه بعد حرف بزنم

من تو دوره مجردیم یه مدت خیلی بد دهن بودم ولی کم کم سعی کردم رفتارمو درست کنم وقتی هم که با شوهرم آش ...

چجوری رو خودت کار کردی؟ من بی ادب نیستم ولی وقتی عصبی میشم کنترلی رو حرفام ندارم ولی بعدش پشیمون میشم

چجوری رو خودت کار کردی؟ من بی ادب نیستم ولی وقتی عصبی میشم کنترلی رو حرفام ندارم ولی بعدش پشیمون میش ...

ببین مردا طرز فکرشون خیلی با ما متفاوته یه حرف میزنن پنج دقیقه بعد کاملا نرمال رفتار میکنن انگار هیچ کار بدی نکردن ولی اگه تو بخوای در اون لحظه که داره عصبیت میکنه جوابشو بدی اونم باهات وارد بحث میشه و اگه بحثم نکنه کم کم رابطتون سرد میشه و اثرات بدش بیشتر میاد سمت خودت چون زنها معمولا احساساتی تر هستن واسه همین وقتی که یه موضوعی میشه و میخوای جوابشو بدی اول فکر کن ببین از اون جواباست که قراره بعدش پشیمون شی یا جواب منطقیه