2777
2789
عنوان

داغون هستم

95 بازدید | 7 پست

بی ارزشی و دلیلی برای زندگی ندارم 

کاش همون اول پدر و مادرم دخالت میکردن و نمیزاشتن هنر بخونم میرفتم انسانی تجربی نظری  

حالا دانشگاه رشته هنر تو شهرم نی چکار کنم همه چی نقشه بر اب شد کنکور کتاباش ندارم و نمیتونم هزینه کنم بخرم و از طرفی مطالب جدید یادگیری طول میکشه 💔درس های خودمو به زور میحفظم 

😔💔💔 با سوابق ملی مهارت پذیرش نشدم 💔💔 شهر بغلی تو شهر خودم رشته طراحی دوخت از هنر بود که با دیپلم گرافیک نمیتونستم برم 

فقط یک انتخاب گرافیک داشتم که نیاوردم اونم یکجا 💔💔

کنکور هنر هم که گفتم نصف کتابا ندارم نهایی ام ندادم و رشته مرتبط هنر فقط طراحی دوخت هست کتاب های دیگه باید بخونم.. 

و فقط شهر بغلی طراحی و چاپ پارچه هست وگر نه بقیه رشته هاش بدون ازمون با سوابقه 

که من قبول نشدم 💔💔 هیچ راهی ندارم دست و پام انگار بستس اینکه توی خونه قراره بشینم منو داره میکشه دلم میخواد برم درس بخونم برم دانشگاه😔💔💔💔چقدم وسایل از طرف کار بابام بهم دادن

من همون کاکتوسیم که تو شهر بادکنکا دلش بغل میخواد🌵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرصت چی دقیقا هیچییییی

ببین من الان ۳۹ سالمه 

فوق لیسانس دارم و تدریس میکنم آموزشگاه  

بعد این روزها همه اش با خودم میگم کاش مثلا حداقل ۲۵ سالم بود، تا دوباره از اول کنکور میدادم ولی سن من خیلی رفته بالا، ولی شما هنوز جوون هستی ، کلی فرصت داری، قدر فرصت های زندگیت رو بدون

ببین من الان ۳۹ سالمه فوق لیسانس دارم و تدریس میکنم آموزشگاه بعد این روزها همه اش با خودم میگم کاش ...

خو سنمم پایین یا بالا هم باشه کاری نمیتووونم بکنم هیییچ کاری 😂🤣 بابا دست و بالم بستستتت😔💔

من همون کاکتوسیم که تو شهر بادکنکا دلش بغل میخواد🌵