2821
2789
عنوان

داغون هستم

94 بازدید | 7 پست

بی ارزشی و دلیلی برای زندگی ندارم 

کاش همون اول پدر و مادرم دخالت میکردن و نمیزاشتن هنر بخونم میرفتم انسانی تجربی نظری  

حالا دانشگاه رشته هنر تو شهرم نی چکار کنم همه چی نقشه بر اب شد کنکور کتاباش ندارم و نمیتونم هزینه کنم بخرم و از طرفی مطالب جدید یادگیری طول میکشه 💔درس های خودمو به زور میحفظم 

😔💔💔 با سوابق ملی مهارت پذیرش نشدم 💔💔 شهر بغلی تو شهر خودم رشته طراحی دوخت از هنر بود که با دیپلم گرافیک نمیتونستم برم 

فقط یک انتخاب گرافیک داشتم که نیاوردم اونم یکجا 💔💔

کنکور هنر هم که گفتم نصف کتابا ندارم نهایی ام ندادم و رشته مرتبط هنر فقط طراحی دوخت هست کتاب های دیگه باید بخونم.. 

و فقط شهر بغلی طراحی و چاپ پارچه هست وگر نه بقیه رشته هاش بدون ازمون با سوابقه 

که من قبول نشدم 💔💔 هیچ راهی ندارم دست و پام انگار بستس اینکه توی خونه قراره بشینم منو داره میکشه دلم میخواد برم درس بخونم برم دانشگاه😔💔💔💔چقدم وسایل از طرف کار بابام بهم دادن

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

وای واقعا چه وضع بدی رو توصیف کردی

خیلی داغونم

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مامانم که اصلا باهام حرف نمیزنه دلداری بده 💔😔البته خودم گفتم نمیخوام حرفی دربارش بزنیم

فدای سرت شما خیلی جوان هستی و کلی فرصت داری

فرصت چی دقیقا هیچییییی

فرصت چی دقیقا هیچییییی

ببین من الان ۳۹ سالمه 

فوق لیسانس دارم و تدریس میکنم آموزشگاه  

بعد این روزها همه اش با خودم میگم کاش مثلا حداقل ۲۵ سالم بود، تا دوباره از اول کنکور میدادم ولی سن من خیلی رفته بالا، ولی شما هنوز جوون هستی ، کلی فرصت داری، قدر فرصت های زندگیت رو بدون

ببین من الان ۳۹ سالمه فوق لیسانس دارم و تدریس میکنم آموزشگاه بعد این روزها همه اش با خودم میگم کاش ...

خو سنمم پایین یا بالا هم باشه کاری نمیتووونم بکنم هیییچ کاری 😂🤣 بابا دست و بالم بستستتت😔💔

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز