2777
2789

استرس و هیجان اضطراب تلقین خودخوری مشغله کاری فکری 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم لعنتی مثل ویروس شده منن از بچگی بیماری تپش قلب شدید و سستی پایه قلبو داشتم

اره منم مشکل پیدا کرده قلبم چند وقته 

برا تو چطوریه تپش قلبت ؟ چقدر تپش داری ؟

اره منم مشکل پیدا کرده قلبم چند وقته برا تو چطوریه تپش قلبت ؟ چقدر تپش داری ؟

من از هفت سالگی متوجه شدم الان ۲۰ سالمه

من وقت هایی ک استرس دارم خیلییییییی شدید میشه حالت تهوع سرگیجه معده درد قلب درد و در آخر تپشی ک تا گلوم حسش میکنم انگار دقیقا تو گلومه و خیلی تند درست مثل ی پرنده ک بزاری دنبالش اون جوری 

اره منم مشکل پیدا کرده قلبم چند وقته برا تو چطوریه تپش قلبت ؟ چقدر تپش داری ؟

فک نکنم برا شما مشکل هادی باشه ولی برو دکتر اگر شونه و گردن و فکت  هم درد گرفت حتمااااا پیگر شو 

من از هفت سالگی متوجه شدم الان ۲۰ سالمهمن وقت هایی ک استرس دارم خیلییییییی شدید میشه حالت تهوع سرگیج ...

تو چون سنت هم کمه سرعت قلبت بالا تر 

من ۳۵ سالمه 

تو تعداد تپش قلبت چنده ؟ عضله قلبت مشکل داره ؟

من از هفت سالگی متوجه شدم الان ۲۰ سالمهمن وقت هایی ک استرس دارم خیلییییییی شدید میشه حالت تهوع سرگیج ...

رفتی دکتر؟

منم دقیق مثل تو ام ،وای وقتایی که تو خواب یهو ضربان قلبم میره بالا ،انگار قلبم تو دهنمه

رفتی دکتر؟منم دقیق مثل تو ام ،وای وقتایی که تو خواب یهو ضربان قلبم میره بالا ،انگار قلبم تو دهنمه

اره منم تو خواب تپش قلبم بیشتر 

و یهو میپرم 

توام اینجوری؟