2777
2789
عنوان

کیا تاحالا آزمون شهری دادن

67 بازدید | 10 پست

دفعه چندم قبول شدین؟ 

و اگه رد شدین سرچی بود 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
سه بار رد شدم بار چهارم قبول شدم همش هم پارک دوبل بار اخر ازم نگرفت😂💔

باز خوبه قبول شدی😂

من بیشتر نگران اینم ممنوعیتارو یادم بره

مثلا نمیدونم توی کوچه پارک دوبل مجازه یا نه

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خوبه قبول شدی😂من بیشتر نگران اینم ممنوعیتارو یادم برهمثلا نمیدونم توی کوچه پارک دوبل مجازه یا ن ...

من ممنوعیت ها رو همش از حفظ کردم دو روز قبل امتحان با مربی تمرین میکردم کجا ممنوع هست هی مداوم ازم مبپرسید مثلا دنده دو گفت توقف کن ممنوع بود ک از همه میپرسید باید میگفتم ممنوع با اجازه شما کلاج ترمز میگرفتم دنده رو یک میاوردم من بخاطر همین ک رعایت کردم قبولم کرد

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

من اولی رو فعلا رد شدم.باورت نمیشه دلیلشو...کمربند نبستم:/و پارک دوبل به چه تمممیزی زدم

من شنیدم خیلی حساسن رو کمربند بستن 

ولی اکثرا میگن بار اول رد میکنن

من ممنوعیت ها رو همش از حفظ کردم دو روز قبل امتحان با مربی تمرین میکردم کجا ممنوع هست هی مداوم ازم م ...

من فردا آزمون دارم بار اولمه ولی انگار این افسره کلا همرو بار اول میندازه 

فقط یه سوال اگه گفت ردی پیاده شو باید کلا برم یا پیاده شم بشینم عقب؟

دوم 

بخاطر دوبل موقع ای برای فرمون اولش دنده عقب باید میومدم یکم زیاد اومدم وقتی پارک کردم افسر در ماشین باز کرد گفت فاصله جدول تا ماشین خیلیی کمه و رد شدم

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

دوم بخاطر دوبل موقع ای برای فرمون اولش دنده عقب باید میومدم یکم زیاد اومدم وقتی پارک کردم افسر در ما ...

بعد برای پارک دوبل باید اجازه گرفت؟ 

اینو متوجه نمیشم چرا همش باید اجازه بگیری 

من فردا آزمون دارم بار اولمه ولی انگار این افسره کلا همرو بار اول میندازه فقط یه سوال اگه گفت ردی پی ...

کلا پیاده میشی 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)