2777
2789
عنوان

قارچ پوستی

53 بازدید | 5 پست

سلام خانما من شیش ماهه درگیر قارچ پوستی شدم هرچی دارو میزنم خوب نمیشه قرص همه ی دهبار متخصص رفتم نمونه برداری ولی فایده نداشت چکار کنم چه راه حلی بلد هستید ممنون میشم راهنماییم کنید

#درمان_بیماریها 186

❇️ درمان #قارچ_پوستی

🔸 هر روز ساعت 15 روی قارچ پوستی عسل طبیعی بمالید.

ان شالله طی یک هفته درمان خواهید شد.

❇️ درمان دوم: مقداری تخم شنبلیله رو بکوبید و با آب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاد. بعد روی محل مورد نظر بمالید و ببندید تا یک ساعت.

❇️ درمان سوم: 20 گرم حنا رو در دو لیوان آب جوش حل کنید و نیم ساعت صبر کنید.

بعد بدون صاف کردن روی موضع قارچی بمالید و مدت نیم ساعت روی پوست باقی بمونه بعد با آب گرم بشورید.

❇️ درمان چهارم: هر روز ساعت 15 روی قارچ پوستی سرکه سیب طبیعی بمالید و صبر کنید تا با هوا خشک بشه. بعد از دو ساعت با آب گرم بشورید.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام شما اینارو تجربه کردید یا اطرافیانتون؟

سلام عزیزم 

اینا نسخه های طب اسلامیه که تو دوره اش شرکت کردم

وهرروز کلی تجربه های درمان میفرستن. 

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی مزاج و درمان داره شرکت کن هم یه دکتر طب اسلامی میشی برای خودت و خانواده محترم و هم درمان میشی به اذن خدا 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده 

بنده درمان با سرکه ی سیب طبیعی رو پیشنهاد میکنم چون باعکس از قبل و بعد که فرستادن درمان شده بودن 

کلا سرکه ی سیب برای آفت دهان درد دندان، تب، سرفه، گلودرد وخیلی از بیماری‌ها به طرق مختلف استفاده میشه دوره ها آخر هفته ها نصف قیمته و با 200 هزار تومان میتونی تهیه کنی وکلی مطلب یاد بگیری

من دوره های مزاج و درمان و بارداری که مشکلات زنان داره، و اعصاب و روان شرکت کردم

دوره های همسرداری شونم خیلی کارساز بوده