2777
2789
عنوان

صفر تا صد پزشکی تعهدی

211 بازدید | 20 پست

توی یه ویدیو دیدم گفتم شاید کسی بخواد راجع بهش بدونه

مدت تعهدش بعد فارغ تحصیلی ۸.۵هست

حقوقش هم ۳۵تومن

انتقالی هم نمیشه گرفت مگه اینکه پارتی داشته باشید بتونید کاری کنید

بعد ۴.۵ میتونی آزمون تخصصی بدید

تا وقتی عمومی باشید پروانه طبابت نمی‌دن

موفق باشید😍♥️

تعهدی هم پر🤦🏻‍♀

من به پرستاری راضیم🤣🤧

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رو هم من اضافه کنم:)

به همه اجازه تخصص نمیدن با شرایط خاص میتونید تخصص بگیرید

و البته هیچ جا به جز مرکزی که اداره بهداشت مشخص کرده اجازه کار ندارید اگر مشاهده بشه نظام پزشکی شما باطل خواهد شد و باید به دولت به نرخ روز جریمه ۷ سال پزشکی رو پرداخت کنید (فکر کنم حدود۳_۴ میلیارد است)

۸.۵ سال نیست ۱.۵ الی ۲ برابر مدت تحصیل است بستگی به دانشگاه داره

اکثر دانشگاه ها پزشکی تعهدی رو برای کار در پزشکی قانونی می‌خواهند (در دفترچه انتخاب رشته امسال کامل نوشته)

پزشکی تعهدی خوابگاه هم نداره

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

اینا رو هم من اضافه کنم:)به همه اجازه تخصص نمیدن با شرایط خاص میتونید تخصص بگیریدو البته هیچ جا به ج ...

اون که مشخص شده عزیزم توی دفترچه دوره اینترنی جزو مدت تحصیل شون حساب نمیشه 

آره پروانه طبابت ندارن دیگه تا تعهدشون تموم بشه

اینا رو هم من اضافه کنم:)به همه اجازه تخصص نمیدن با شرایط خاص میتونید تخصص بگیریدو البته هیچ جا به ج ...

نصف دوره شون که تموم بشه میتونن هر تخصصی که خواستن بگیرن 

احتمال اینکه قانونها بهتر بشن هم هست 

در کل موفق باشند همگییی😍😍

تعهدی هم پر🤦🏻‍♀من به پرستاری راضیم🤣🤧

چرا اونقدرا هم که بد نیست😅

پرستاری هم عالیه علاوه بر مهاجرت اسونش کلینیک زخم اینا هم درآمد خوبی داره

موفق باشییی عزیزدلممم ♥️😍

چرا اونقدرا هم که بد نیست😅پرستاری هم عالیه علاوه بر مهاجرت اسونش کلینیک زخم اینا هم درآمد خوبی داره ...

ممنونم گلم 

همچنین😘🎀

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺