2777
2789

پرام واقعا 

یه ویدئو دیگه هست تو پیج آیدین زواری تو یوتیوب 

عنوانش اینه: نگار عشق ابدی فرستاده سازمان ... بوده

اینجا میگه طرف هم.جنس باز بوده اصلا😶‍🌫️😂

دیگه واقعا پشمام😂😂

نیاین بریزین که بگین چقدر بیکاری اینارو میبینی و... نه عزیزم قطعا از شما کارام مهمتره ولس اگر شما اورانیوم غنی میکنی برو به کارت برس 

اینم واسه اونایی که میان فقط ی چیزی بپرونن😂

تینا tt

عشق ابدی یک تموم شد ولی یک عده خز و خیل بزرگ شدن و معروف و حالا حاشیه از ننه باباشون و چی چی گردی هاشون رو مردم دنبال میکنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور نمیکنم چون همیشه آدما یکم که شناخته میشن شایعه ها پشت سر هم براشون میباره به قول گفتنی ها چیزی ...

فک نمیکنی الکی بزرگش کردن؟ و پشت این محبوبیت بیخود چیزی هست؟ 

با فکت میگفت تو این ویدئو یه سری چیزهارو

تینا tt

آیدین نمیگه با مدرک میگن بنظرم واقعیتهتو کامنتا هن چن نفر خودشون تو اون جریان بودن و میگن راسته

چون با گروه کفتارا هست میخواد اینارو خراب کنه تو کامنتا چه منبع معتبری خب پیج فیک خودشونه باور نکن من طرفدار هیچکدوم نیستمو دنبال نمیکنم ولی چیزیه ک مشخصه

فک نمیکنی الکی بزرگش کردن؟ و پشت این محبوبیت بیخود چیزی هست؟ با فکت میگفت تو این ویدئو یه سری چیزهار ...

راستش نتونستم عشق ابدی رو کامل ببینم تو اینستا هم دنبالشان نمیکنم سر همین نمتونم نظر بدم