2777
2789

چرت و پرت میگی جرات داشته قفل نکن تا بقیه بیان جوابتو بدن 

اونجا هم بهت گفتم سعی کن سرت رو کلت باشه نه باسن مردم 

خوش باشی عقب مونده 

بیچاره از اون بچه هایی که تو و امثال تو معلمشون باشید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستایی که اونور بودید تشریف بیارید اینجا 🤣

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

در ضمن حجاب در سوره نور اومده حرف و کلام خدا

من خودم چادر میپوشم بیرون ولی شاید یکی اصلا خدا نشناسه بی دین باشه اصلا نخواد بنظرم به کسی ربطی نداره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
در ضمن حجاب در سوره نور اومده حرف و کلام خدا

من از شما یه سوال دارم، این همه پسر لات و لوت ریخته تو کوچه خیابونا که چشم شون دنبال ناموس مردمه، تاحالا شدی به یکی از اونا بگی نکن اینکارو؟؟ 

ترکید که اینجارو هم میترکونن

مهم نیست همینکه در جریان باشه کافیه 

از حلال حروم فقط حجاب رو بلدی؟!

رل زدن و دوست پسر بازی گناه نیس نه؟!

شاعر چ خوب گفتا؛

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند

چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

دلم برات مبسوزه بخدا 

میزان شعور ، عقل ، درک و فهمت در پایین ترین سطح ممکن قرار داره