2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زد بیمارستانننن

432 بازدید | 23 پست

سلام خانما تو تاپیک قبلی گفتم رفتم بیرون مادرم زنگ زد بیمارستان من کوچه بغلی ام الان میگ بیا بیا خونه من جاییی ندارم برم میگ بیا خونه بیان منو ببزن ب دوست پسزم گقنم باهام دعواش شد فکر کرد دروغ مسگم گفت چ خانواده ای داری تو فلان رید بهم الان چیگاز کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا راهنماییی کنید اصلا مادرم اروم نمیشه زنگ زدن اومدن من و ببرن من فرار کردم کوچه بغلی

درست توضیح بده 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
نفهمیدم چی میگی

من رفنم بیرون داشتم میرفنم خونه دیدیم از اورژانس بیمارستان روزبه اومدن بببرن تا دیوسم فراد کردم کوچه بغلی الان میگ باید بری بستری شه برم خونه میلن میبرن منو چیکار کنم ب دوست مسرم گفتم هرجی از دهنش دراومد بهم گفت 

اسی خودت رو میخوان ببرن بیمارستان ؟مشکلت چیه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

مشگلی ندارم میخاد منو بندازه بیرونننن میگ بتید بری بسمارستان مشگلی ندارم

مگه الکیه اخه عجب ماردی داری خدا  کمکت کنه اشنایی نداری کمک بگیری

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

الان وسط گوچه تاپیک زدی؟

برو بابا ملت خودشون دیوانه هستن تو خودتو زیاد اذیت نکن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

الان وسط گوچه تاپیک زدی؟برو بابا ملت خودشون دیوانه هستن تو خودتو زیاد اذیت نکن

بابا میبزن منو بیمارستان نمیدونم ب کی بگم بگه چیکار کنمممم کوچه بغلی ام من بهش زنگ میزنم میگ سونسا اول اخر باید بری بیمارستان چیکار کنم

مگه الکیه اخه عجب ماردی داری خدا کمکت کنه اشنایی نداری کمک بگیری

همه ی خاله عمه هام سر این باهام قط ارتباط کردن اصلا سگ شده منم نمیدونم چ غلطی کنم خداشاهده نمیدونم الان چیکار کنم من ب کی بگم راهنماییی بگیرممممم

2790
2778
2791
2779
2792