2777
2789

یسریا من جمله خودم

بی اشتهایی عصبی دارن

ناراحتی یا غصه ای داشته باشن اشتهاشون کور میشه و نمیتونن لب به غذا بزنن

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یسریا من جمله خودمبی اشتهایی عصبی دارنناراحتی یا غصه ای داشته باشن اشتهاشون کور میشه و نمیتونن لب به ...

منم😅

بعد میگن شماها هیچی نمیخورید

نمیدوننن بشقاب بشقاب فکر و خیال خوردن چه اشتهایی از آدم کم میکنه

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

خوشبحالتمن پرخوری عصبی دارم

کاش منم پرخوری داشتم یکم وزن میگرفتم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

بچه ها قرص کاهش اشتها داروخونه همین طوری میده؟

ضرر نداشته باشه؟

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

منم😅بعد میگن شماها هیچی نمیخوریدنمیدوننن بشقاب بشقاب فکر و خیال خوردن چه اشتهایی از آدم کم میکنه

من آبم از گلوم پایین نمیره

دقیقا

کل وجود آدم پر میشه از فکر و غصه

ابجی من همینطور وقت ناراحت هیچ نمی خوره یا کم تا چند روز

من سابقه داشتم تا ۴ روز کامل هیچی نخوردم حتی یه لیوان آب

مریض نمیشید ؟ من غذا نمیخورم معدم میزنه به قلبم

نه فقط بی حال و کم انرژی میشم