2777
2789
عنوان

زیست حنیف عظیمی

280 بازدید | 14 پست

انلاین میبینیدیا افلاین قبل کلاس مطالعه میکنین چطورمطالعه میکنین که پیشرفت میکنین اگه تاحالا از کلاس عقب افتادین چطورجبران کردین؟ازفش های استاد ماراحت نمیشین؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چطور زیستو مطالعه میکنین با کلاس پیش میاین تاحالاشده عقب بیفتین؟ازفش استادناراحت نمیشین؟

من خودم ویدیو هاشو برای کنکور نمیدیدم برای آشنایی تدریسشون چون خودم تدریس میکنم 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

چطور زیستو مطالعه میکنین با کلاس پیش میاین تاحالاشده عقب بیفتین؟ازفش استادناراحت نمیشین؟

ولی باهاش کنکور ۷۰ درصد زدم 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

بین فرهمندنیا و عظیمی کدوم خوبه ؟

ببین من که الان دهمم مثلاخیراندیش نکاتی  گفته که جنیف نگفته و برعکس واس همین مجبورم یکیشوافلاین ببینم وهردوروببینم نمیدونم والا

ببین من که الان دهمم مثلاخیراندیش نکاتی گفته که جنیف نگفته و برعکس واس همین مجبورم یکیشوافلاین ببین ...

اره میتونی چون زمانشو داری ولی من نه متاسفانه

‏خیلی تلخه، ‏آدما دیگه حتی خداحافظی هم نمیکنن‏دست از مسیج دادن میکشن و همهچی همونجا تموم میشه ...

ببین من که الان دهمم مثلاخیراندیش نکاتی گفته که جنیف نگفته و برعکس واس همین مجبورم یکیشوافلاین ببین ...

خودم دارم دیوونه میشم به نظرم اگه کسیو میشناسی که سال های پیش جزوه یکی از اساتیدوداشته ونکاتوموبه مو نوشته جزوه اونوبگیر اونیکی استادم ببین وقشنگ هزدوجزوه نکاتشوبیارروکاغذ