2777
2789
یعنی دوست نشو😝😝

چرا حتما کلا گفتم به یاد قدیما قشنگم 😅😅😅😘😘😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلااااااااام عزیزمممم خوش اومدی😍😍😍😍😍😍

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
سلام 😍نمیخواد بیا با خودم دوس شو 😁لوسم خودتونین 😁😋😂

خوب تو هم باهمون دوست شو دختره😅😘 😒

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
تو هم دوستم میشی😉😋😁😂

بله با افتخار نفس فقط ازم دور نشو بی نفس نمیشه (خیلی عشق پخش کردم)😅😅😻😻❤❤

بله با افتخار نفس فقط ازم دور نشو بی نفس نمیشه (خیلی عشق پخش کردم)😅😅😻😻❤❤

چشم عزیزم .منم از این دوستاییم که بچسبه دگه ول نمیکنه😂خوراکیامونم با هم میخوریم😁نصف نصف 😂اوکی؟😊😉😁😋

صبر اوج احترام به حکمت خداست
دیوونه ی امضاتم        

😍😍😍😘😘😘😘

فداااات گلممم😆😆😂😍😍😍😍😍😘😘

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

[QUOTE=56770888]چشم عزیزم .منم از این دوستاییم که بچسبه دگه ول نمیکنه😂خوراکیامونم با هم 

من مظلومم کلشو میدم به خودت 🤕🙁❤