2777
2789
عنوان

اضطراب نزدیک شدن زایمان

591 بازدید | 62 پست

سه هفته دیگه نوبت سزارین دارم،امروز رفتم سونو دکتر گفت آب دور جنین تو حداقله،هفته دیگه هم بیا چک کنم،نمیدونم چرا هر چی به زمان زایمان نزدیک میشم بیستر استرس میگیرم،..اینم بگم بچه دوممه....از یه طرفم از اینکه قرارت مسئولیتام دوبرابر بشه میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زایمان سخته. من فوبیا، ترسش خیلی دارم. تو پنج ماه هستم نینی اولمه همه ترس و استرسا و شوق و خوشحالیا ...

منم که بچه دوممه خیلی استرس دارم،شما که حق داربد...من همش حس میکنم یه عالمه کار دارم که انجام ندادم

ان شااله بسلامتی زایمان کنی نگران نباش سزارین راحته من پارسال کردم

منم سزارین دومم هست،اما بعد بی حسی تا ده روز سر درد وحشتناکی داشتم...یاد سوند واولین بار قدم زدن بعد سزارین هم میفتم حالم بد میشه

منم که بچه دوممه خیلی استرس دارم،شما که حق داربد...من همش حس میکنم یه عالمه کار دارم که انجام ندادم

من امروز روز اول پنج ماهگیمه. تاالان حرکت و تکون نینی رو نفهمیدم دکترم گفت تا وسطای پنج اوایل شش ماهگی میتونی حس کنی چون شکم اولته. امروز شکمم خیلی سفت شد و ب حالت عادی برگشت نمیدونم ایقد استرس دارم فک کنم شش صب برم دکتر 🥺😂

منم سزارین دومم هست،اما بعد بی حسی تا ده روز سر درد وحشتناکی داشتم...یاد سوند واولین بار قدم زدن بعد ...

برادمنکه عالی بود اصلا درد زیادی نداشتم سوند هم سخت نبود من بیهوش بودم

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
منم سزارین دومم هست،اما بعد بی حسی تا ده روز سر درد وحشتناکی داشتم...یاد سوند واولین بار قدم زدن بعد ...

🥺🥺🥺

طبیعی ی مکافات

سزارینم ی مکافات. 

خدا کمکون کنه بخیر بگذره فقط

من امروز روز اول پنج ماهگیمه. تاالان حرکت و تکون نینی رو نفهمیدم دکترم گفت تا وسطای پنج اوایل شش ماه ...

تکوناش خیلی حس خوبی داره،واقعا لذت بخشه...برای منم اواسط بارداریم شروع شد،فکر کنم از هفته بیست...از تکوناش نترس،لذت ببر