2777
2789
میخوای بذار.قبل بینیت چطور بوده؟گوشتی بوده؟یا نامتقارنی خیلی واضح و زیاد داشته؟اگر قبل عملت بینیت مش ...

دماغم قوز داشت ولی عقابی نبود نوکشم پهن بود قبل عمل پلی تیغه باریکی داشتم الان قشنگ تیغم یه ورم مسخره ای داره یکسره پهن نیست برجستگی داره نوک دماغمم بکم کجه عکس فرستادم ولی نمیدونم چرا اپلود نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دماغم قوز داشت ولی عقابی نبود نوکشم پهن بود قبل عمل پلی تیغه باریکی داشتم الان قشنگ تیغم یه ورم مسخر ...

دیدم عکستو.

به دکترت نشون دادی؟

تا ۱ سال میگن ورم طبیعیه ولی میترسم کجیش برطرف نشه

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

دیدم عکستو.به دکترت نشون دادی؟تا ۱ سال میگن ورم طبیعیه ولی میترسم کجیش برطرف نشه

تقریبا ماه دوم‌سوم عملم بود رفته بودم ویزیت گفته بود جابه جا شده با دستش جا انداخت دوباره چندوقت پیش رفتم تکرار کرد خودش که گفت درست میشه 🤦🏻‍♀️

تقریبا ماه دوم‌سوم عملم بود رفته بودم ویزیت گفته بود جابه جا شده با دستش جا انداخت دوباره چندوقت پیش ...

یعنی هی استخونش جا به جا میشه؟

بعد جا به جا کردنش متقارن میشد؟

یعنی هی استخونش جا به جا میشه؟بعد جا به جا کردنش متقارن میشد؟

چون به پهلو خوابیده بودم جابه جا شده بود بعد اینکه با دستش درست کرد برام قسمت برجستگی تیغم الان نرمه دست میزنم میره تو منتظرم ببینم میره یا نه ولی نوکم کجه حوصله ترمیمم ندارم واقعا

چون به پهلو خوابیده بودم جابه جا شده بود بعد اینکه با دستش درست کرد برام قسمت برجستگی تیغم الان نرمه ...

به نظرم بازم از جا در اومده 

نظر شخصیمه ها متخصص نیستم ولی اینی که دیدم استخونه که جا به جا شده نه ورم.

ببر دوباره جا بندازه 

ازش بپرس چیکار کنم دوباره اینطوری نشه؟

خودت هم اصلا دست نزن ، ببین در حالت طبیعی بعد از ۷ ماه دیگه نباید بینیت با کوچک ترین فشاری تکون بخوره ، حالا نمیدونم🤦🏻‍♀️

به نظرم بازم از جا در اومده نظر شخصیمه ها متخصص نیستم ولی اینی که دیدم استخونه که جا به جا شده نه ور ...

یه عمل کردم همش درگیرشم بخدا

از نمیرخ انقد خوشگله از روبرو اینجوری 

یه عمل کردم همش درگیرشم بخدااز نمیرخ انقد خوشگله از روبرو اینجوری

اشکال نداره 

پیش میاد

یه دور دیگه جا بندازه و چند وقت مراقبت کنی از رو به رو هم خوشگل میشه🌸

برای تو‌خیلی جا داره تصمیم بگیری من هفت ماهه عمل کردم

آخه حس میکنم ورم نیست 

فرم اصلی همین و زیاد تغییر نمیکنه 

یه چیز دیگه هم که رفته رو مخم یه ردی افتاده بالای بینیم شبیه وقتی عینک میزنی جاش می مونه، دکترم میگه چربی زیر پوست خوب میشه به مرور ولی از روز برداشتن آتل بوده