2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که با چاقی خداحافظی کردم دارم سخت ورزش میکنم این روزها

من حال ورزش ندارم قبلاً رژیم می‌گرفتم خییییلی خوب شده بودم حالا دوباره ولش کردم ببین از صبح تا شب خودمو تو آینه می‌بینم فقطططط گریه می‌کنم یعنی یه لحظه نیست من درحال عر زدن نباشم

I can crave u but u don't need to know...

جدی یاالکی؟

واقعا

وزنتو در ۲۰ ضرب کن و ۱۵۰ ازش کم کن

اون میشه کالری مورد نیاز توی یه روزت

که ۲۰۰ تاش میوست

لواشک جز میوه ها حساب میشه

برنامه بشقاب بریز رو گوشیت برات کالری میشماره

روزی ۳ خرما حتما باید بخوری

شب ماکارونی و برنج و سیبزمینی ممنوعه چون این ۳ تا توی شب شکمو بزرگ میکنه

اینارو ظهر بخور

من حال ورزش ندارم قبلاً رژیم می‌گرفتم خییییلی خوب شده بودم حالا دوباره ولش کردم ببین از صبح تا شب خو ...

چاقی که گریه نداره 

من وقتهایی که زیاد درس میخونم یا کار میکنم خیلی چاق میشم، چون در حین مطالعه و کار ، واقعا نیاز دارم چیزهای مقوی بخورم، ولی بعدش که وقتم آزاد میشه میرم پیاده روی طولانی مدت، یا تو اتاقم ورزش میکنم، سریع متناسب میشم

چاقی که گریه نداره من وقتهایی که زیاد درس میخونم یا کار میکنم خیلی چاق میشم، چون در حین مطالعه و کار ...

خب من به آدم نبردم اصلا😂😂رژیم اصولی نمی‌گیرم مثلاً یهو یه روز هیچی نمی‌خورم یا فقط کاهو میخورم...

حس میکنم رژیم اصولی خییییلی طول می‌کشه آخه قبلاً هم از اونایی که خودم گفتم جواب گرفتم ۱۴ کیلو کم کردم خیییییلی خوب شدم

I can crave u but u don't need to know...