بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسرم کلاس اولیه،فعلا که خداروشکر اذیت نمیکنه خودش مینویسه
اگه دوس داری با علائم نقص توجه و بیش فعالی آشنا بشی وارد کانال ایتا من شو
ذهن تو خاصتر از چیزیه که فکر میکنی 💫 امروز با هم فهمیدیم ADHD یعنی چی و چه نشونههایی داره. فردا میخوایم یه راز بزرگ دربارهی چطور میتونی با ذهن پرانرژت زندگی شادتری بسازی رو با هم کشف کنیم 🌿
🔹 فقط کافیه فردا دوباره اینجا باشی… چون هر روز یه قدم به کنترل و استفادهی درست از ذهن ADHD نزدیکتر میشیم 💪
➤ پس همین الان حس کن: عضویت تو این کانال یعنی شروع یه مسیر تازه و پرانرژی 🧠💛
اگه دوس داری با علائم نقص توجه و بیش فعالی آشنا بشی وارد کانال ایتا من شو ذهن تو خاصتر از چیزیه که ...
اه اه.
به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی