2777
2789
عنوان

سردرد شدید

70 بازدید | 5 پست

سلام شبتون بخیر 

من تازه تو نی نی سایت عضو شدم قبلا میخواستم عضو شم نشد قبول نمی‌کرد 

بچه ها من خیلی سردرد دارم از یک سال و نیم پیش تا حالت هر روز سردرد دارم یک ماه بعدش رفتم ام آر آی گفتن میگرنه‌ الآن علائم خیلی بیشتر شده مثلا سردرد پشت سر بی‌حسی دست و پا پرش بدن . چند روز پیش فشارم رفت بالا رفتم دکتر سرم زدن کنترل شدم الآن میخوام برم آزمایش خون و نوار مغز ولی تا برم از استرس سکته میکنم کسی بود مثل من باشه صد تا دکتر میرم میگم ام آر آی بنویسین نمی‌نویسن‌ دارم سکته میکنم 

میشه راهنماییم‌ کنین 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

الان در چه حالین

همینطور سردرد دارم البته این چند وقت رفتم چشم پزشکی بهم گفت آستیگماتیسم نزدیک بینم نمیدونم برای اونه یا نه 

الآن عینک گرفتم چشمام خیلی درد میگیره سردرد هم گرفتم دوباره 

البته اینم بگم که من در طول روز خیلی درس میخونم و به کتاب نگاه میکنم سرم خیلی پایینه تنها وقتی که سردرد ندارم همون زمانی هست که از خواب پامیشم یا کلا تو خوابم

ام آر آی قبلی فقط میگرن رو نشون داد 

الآن یک سال و نیم از اون ام آر آی گذشته من خیلی استرسم بیشتر شده دوباره میخوام برم ام آر آی 😭