2777
2789
عنوان

دخترا شما چجوری به خودتون می‌رسید

2080 بازدید | 99 پست

من ۲۴ سالمه توی لباس پوشیدن  خوش سلیقه نیستم هر چند آخرین باری که لباس برای پاییز و زمستون خریدم پنج سال پیش بوده 

اهل آرایش هم نیستم فقط وسایل مراقبت پوستی میخرم که امشب خریدم و با همون پولم تموم شد 😐😐

بابام کارگره خودمم تو محیط کوچیکی هستم که برم کار کنم چیکار کنم راه چاره جلو پام بزارید الان دوره آبیه که باید به خودت برسی وگرنه میمونی خونه 😭

شما برای استایل و لوازم آرایش چقدر خرج می‌کنید ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه لوازم آرایش شاید ماهی ۳۰۰ ۴۰۰ تومن

لباسم ۲ تومن اینا 

هر ماه یچیزی میخرم....

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

خب در حد جیب پدر خرج میکنی البته ک خیلی بهتره خودت بری سرکار باتوجه ب سنتون و‌کمک خرج‌خونه باشید شما تو این سن ی شوینده ضدافتاب ی مرطوب کننده ی رژ و‌ریمل رژ‌ گونه میخوای

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

باورت میشه پودر فیکسم مال محردی های مامانمه؟ کرم بزن رژ بزن ریمل بزن 

مراقبت پوستی خوب نیست به نظرم 

من خودم پوسمو با صابون گلنار میشورم حتااا یک دونه جوش هم ندارم

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

خودتون درآمد دارید؟

نه ۱۸ سالمه هنوز

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

باورت میشه پودر فیکسم مال محردی های مامانمه؟ کرم بزن رژ بزن ریمل بزن مراقبت پوستی خوب نیست به نظرم م ...

مگه اون زمان پودر فیکسم بود؟😑😂

باورت میشه پودر فیکسم مال محردی های مامانمه؟ کرم بزن رژ بزن ریمل بزن مراقبت پوستی خوب نیست به نظرم م ...

جدی با گلنار میشوری ؟ چند روزه فوم شستشوم تموم شده استفاده کنم گلنار؟🤣🤭

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.