liys مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 46 عنوان عصبی بودن 93 بازدید | 15 پست سر هرچیزی عصبی میشم همیشه خوابم میاد و حوصله ندارم نمیتونم رو درسو زندگیم تمرکز کنمغذام اندازه بچه دوساله شدهدردم چیه؟ برم پیش روانشناس؟ از دور بسیار خشک و جدی، از نزدیک صمیمی و شوخ و از خیلی نزدیک بسیار غمگینم. 1404/07/12 | 21:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2014atash عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 9561 صد در صد برو فکر کنم جز علائم افسردگیه دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...
psiizzzz عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 2535 منم احتمالا افسرده ای در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده است که می توانم سال ها بدون انکه اتفاق غم انگیزی رخ دهد غمگین بمانم🥀
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 10382 کم خونیو افسردگی همچین حالاتی دارههم چکاب بروهم رواشناس 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....
liys مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 46 تاپیکم دوتا شد🤦🏻♀️ از دور بسیار خشک و جدی، از نزدیک صمیمی و شوخ و از خیلی نزدیک بسیار غمگینم.
liys مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 46 صد در صد برو فکر کنم جز علائم افسردگیه به هرکی میگم شاید افسرده شدم میگن بخاطر سنته از دور بسیار خشک و جدی، از نزدیک صمیمی و شوخ و از خیلی نزدیک بسیار غمگینم.
2014atash عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 9561 به هرکی میگم شاید افسرده شدم میگن بخاطر سنته توجه نکن به این جمله اصلا خیلیا افسردگی رو قبول ندارنبرو حتما امیدوارم زودتر حالت خوب بشه دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...
liys مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 46 کم خونیو افسردگی همچین حالاتی دارههم چکاب بروهم رواشناس اره اونکه کم خونی شدید دارمولی چکاب چی برم؟ روانپزشک برم بهتر نیست؟ از دور بسیار خشک و جدی، از نزدیک صمیمی و شوخ و از خیلی نزدیک بسیار غمگینم.
liys مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 46 دوستان من از ۹ سالگیم تا دو سال پیش خیلی روانشناس میرفتمولی فقط ی جدول میدادن همین روانپزشک بهتر نیست؟ از دور بسیار خشک و جدی، از نزدیک صمیمی و شوخ و از خیلی نزدیک بسیار غمگینم.
liys مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 46 توجه نکن به این جمله اصلا خیلیا افسردگی رو قبول ندارنبرو حتما امیدوارم زودتر حالت خوب بشه روانپزشک بهتر نیست؟ از دور بسیار خشک و جدی، از نزدیک صمیمی و شوخ و از خیلی نزدیک بسیار غمگینم.
2014atash عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 9561 روانپزشک بهتر نیست؟ بهترشو که نمیدونم؟روانپزشک سعی میکنه با دارو مداوا کنه به نظرم داروهای افسردگی هم بیشترشون فقط خواب آورن که طرف بگذرونهولی روانشناس از نظر ذهنی شاید بتونه طرفو قوی کنه دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 10382 اره اونکه کم خونی شدید دارمولی چکاب چی برم؟ روانپزشک برم بهتر نیست؟ آزمایش کامل بدهکم خونی یا کم بود بعضی از ویتامین ها حالت افسردگی میاره. هر دو برو. 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....
liys مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 46 آزمایش کامل بدهکم خونی یا کم بود بعضی از ویتامین ها حالت افسردگی میاره. هر دو برو. ازمایش دادمکم خونی دارمو ی ویتامینمم کمهولی میترسم روانپزشک برم از دور بسیار خشک و جدی، از نزدیک صمیمی و شوخ و از خیلی نزدیک بسیار غمگینم.
liys مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 46 بهترشو که نمیدونم؟روانپزشک سعی میکنه با دارو مداوا کنه به نظرم داروهای افسردگی هم بیشترشون فقط خواب ... اخه من تو این هفت سال که رفتم فقط جدول دادن🤦🏻♀️ از دور بسیار خشک و جدی، از نزدیک صمیمی و شوخ و از خیلی نزدیک بسیار غمگینم.