2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

62 بازدید | 4 پست

می‌دونم اینجا سایتی نیست که بشه راهنمایی درسی گرفت 

اما می‌خوام بدونم اگه کسی دیگه ای جای من بود چه تصمیمی می‌گرفت 

من امسال پشت کنکورم شرایط درسیم بد نیست یعنی خودم میخونم اما برادرم اصرار داره مشاور کنکور بگیرم که هزینه اش واقعا زیاده و الان نمی‌دونم از کجا میخواد بیاره اما میگه تو با پولش کاریت نباشه بگیر من از یک طرف می‌دونم مشاور قراره کلی به درس خوندنم نظم بده اما دلم نمیاد بذارمش تو فشار 😭😭 چیکار کنم؟ 

اولاً که بستگی به مشاور و برنامش داره

میتونی یکماه مشاوره بگیری اگر خوب بود ادامه بدی

یا هم میتونی یه ازمون مثل ماز یا قلمچی ثبت نام کنی و از پشتیبان ها کمک بگیری و با ازمون خودت رو محک بزنی

و راجع به فشار مالی

وقتی برادرتون این پیشنهاد رو داده یعنی دلش میخواد شما به جایی برسی پس نگران نباش

فقط حتماً یه مشاور خوب بگیری

میتونی با چندتا مشاور در حد یک هفته کار کنی و بعد تصمیم بگیری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولاً که بستگی به مشاور و برنامش دارهمیتونی یکماه مشاوره بگیری اگر خوب بود ادامه بدییا هم میتونی یه ...

ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم 💕 🙏🏻اما من چندبار امتحان کردم مشاور های یک میلیونی اکثرا به درد نمیخوره اینبار خود برادرم یک مشاور گرون رو برام میخواد بگیره هیچ جوره هم نمیتونم راضیش کنم میگه بعداا دیر میشه و...باید پولش رو برای خودم کنم انگیزه بیشتر تلاش کنم 🙃