2777
2789
عنوان

خیانتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 32 پست
حالا که طوری نشدهفقط دوسداشتم بدونم از بیرون اوضاع چ شکلیه از اینجایی که منمدلتنگی‌و وابستگیه برا اد ...

طوری نشده؟؟؟؟؟از نظره شما طوری نشده چون خونه خراب کن هستین...از نظره خانمه اون مردکه هَوَل خیلی هم طوری شده....واقعا که....اصلا درشانه خودم نمیبینم دیگه با هرزه ایی مثله شما چت کنم...کثافته بی همه چیز

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب اینطوری نیستشبا پیش زنشهاخر هفته با زنشهمسافرت با زنشهمن این وسط چ کارم ؟ چ چیزی دارم اخه

رابطه تون باید کاری باشه ولاغیر، بیشتر از این یعنی وارد زندگی یه مرد متاهل شدی!

خونه خراب کن نباش لطفا